Türkiye Finans “Umudun Işığı Çocuklar" Diyerek Kahramanmaraş'ta Deprem Bölgesindeki Çocuklarla Buluştu

Türkiye Finans, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kahramanmaraş’ta depremden etkilenen çocuklara yönelik düzenlediği anlamlı etkinlik ile kutladı. Aynı zamanda marka, iki anlamlı gün için hazırladığı animasyon filmini “Umudun Işığı” mesajı ile yayınladı.

Türkiye Finans, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kahramanmaraş’ta depremden etkilenen çocuklara yönelik düzenlediği etkinlik ile kutladı. Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde Doğa Koleji’nin bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Kahramanmaraş’taki Türkiye Finanslı çalışan çocukları ve bölgede yaşayan çocuklar katıldı. Geleneksel gölge oyunlarının sahnelendiği, şarkıların söylendiği ve hediyelerin paylaşıldığı etkinlikte Türkiye Finans, iki bayram sevincini çocuklarla birlikte yaşadı.

En Büyük Umut Işığı Çocuklar…

Türkiye Finans, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan’a özel hazırladığı animasyon filmi yayınladı. Bu yıl Ramazan Bayramı’nı müjdeleyen hilalin, 23 Nisan ile birlikte ay yıldızlı bayrağımızı oluşturarak bu yıl iki bayramı bir araya getirdiğinin altını çizen film, bizi biz yapan değerlerimiz ile birlikte en çok da çocuklarımız için bir araya gelmenin ve geleceğe umut ışığı olmanın önemini vurguluyor.

Ramazan ayının, ayın ilk hali olan hilalin görünmesi ile başladığını anlatan film, ülkemizin deprem sürecinde yaşadığı karanlık günlerden aydınlığa çıkması için Ramazan hilalinin bir umut ışığı olduğunun altını çiziyor. Bu yıl Ramazan boyunca “Umudun Işığı” diyerek iletişim yapan marka, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “en büyük umut ışığı çocuklar” diyerek Ramazan iletişimi bayram filmi ile tamamlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni