Pera Klasikleri'nden “Müzikal Portreler"

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi, klasik müziğin güncel yorumcularını ağırladığı Pera Klasikleri konser serisinde bu ay, hem çağdaş Türk bestecilerin eserlerini hem de klasik batı müziğinden eserleri izleyiciyle buluşturan “Bir Nefesle Üç Yay” flütlü kuarteti konuk ediyor.

Çağ Erçağ, Anıl Acun Kıvrak, Esen Kıvrak ve Filip Kowalski’den oluşan topluluk, “Müzikal Portreler” temalı konserde Bach, Mozart, Piazzola ve Schubert eserlerini seslendirecek. 

Pera Müzesi Oryantalist Resim Koleksiyonu’ndan bir seçkiyi sanatseverlerle buluşturan Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar sergisinin yer aldığı salonda, 6 Mayıs Cumartesi akşamı 19.30’da gerçekleşecek konser, dinleyicileri tarihi ve büyülü müze atmosferinde müzikal bir yolculuğa çıkaracak.

Bir Nefesle Üç Yay
Çağ Erçağ (Viyolonsel)
Anıl Acun Kıvrak (Flüt)
Esen Kıvrak (Keman)
Filip Kowalski (Viyola)

Biletler Biletix’ten veya konser günü Pera Müzesi resepsiyonundan alınabilir. Pera Müzesi Dostları’na %50 indirim uygulanmaktadır. Yerler sınırlı ve numarasızdır. Konser arasız olup yaklaşık 1 saat sürmektedir. Etkinlik 7 yaş ve üzeri için katılımına uygundur. 7-12 yaş arasındaki dinleyiciler konsere bir yetişkinle eşliğinde katılabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni