Konaklı çocuklara Karne şenliği

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Karne Şenliği ile Konaklı çocuklar tatilde tiyatronun tadını çıkarıyor. Belediyenin kültür merkezleri ve sosyal tesislerinde düzenlenen ücretsiz etkinliklerde çocuklar tiyatro keyfinin yanı sıra animatörler eşliğinde, arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynayarak tatillerine eğlence katıyor.

Konak Belediyesi, okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklar için Karne Şenliği düzenledi. Belediyenin kültür merkezleri ve sosyal tesislerinde çocukları bir araya getirerek tiyatroyla iç içe eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlayan etkinlerde çocuklar, tatil sevincini arkadaşlarıyla paylaştı. İlki Konak Belediyesi Toros Sosyal Tesisleri’nde yapılan etkinlikte çocuklar önce Sokak Sanatları Atölyesinin sevimli animatörleri eşliğinde doyasıya eğlendi. Ardından da Sıcakkan Sanat Çocuk Tiyatrosunun sahnelediği “Gülmeyen Kral” oyununu izledi. Karne Şenliğinin bir sonraki durağı ise Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi oldu. Yine animatörler eşliğinde eğlenceye doyan çocuklar, Sebze Kadın’dan masallar dinledi. Masal saatinin bitiminde Tiyatro Özgür, çocuklar için “Sihirli Mutfak” oyununu sergiledi.

Etkinlikler ücretsiz

Konak Belediyesi’nin çocuklar için ücretsiz düzenlediği Karne Şenliğine katılım için davetiyeler etkinliğin düzenlediği merkezden alınabiliyor. Karne Şenliği ile çocuklar yarıyıl tatilini en güzel şekilde değerlendirirken tiyatro keyfini de yaşama fırsatı buluyor. Etkinliklerde arkadaşlarıyla birlikte birbirinde eğlenceli oyunlar oynayan çocuklar unutulmaz anılar biriktiriyor.

Sırada Küçük Karabalık var

Tatilin ilk haftasını geride bırakan Karne Şenliği, ikinci haftayı “Küçük Kara Balık’ın Serüveni” ile açacak. Tiyatro Şaman’ın sahneye taşıdığı oyun, 28 Ocak’ta Toros Sosyal Tesisleri’nde sergilenecek. Şenlik kapsamında, 1 Şubat’ta, Sahne Akademi Performans “Kedi ile Palyaço”; Tarla Faresi Tiyatrosu ise 4 Şubat’ta, “Kırmızı Erik Çekirdeği” oyununu sahneleyecek.

Karne Şenliği Programı:

28 Ocak 2023, Cumartesi

Konak Belediyesi Toros Sosyal Tesisleri

Saat: 13.00

Deniz Kızı ve Çevre Kirliliği Performansı

Eğlenceli Animatörler

Sokak Sanatları Atölyesi

Saat: 14.30

Küçük Kara Balık’ın Serüveni

Tiyatro Şaman

1 Şubat 2023, Çarşamba

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi

Saat: 13.00

Kurbağa Prens

Palyaço ve Animatörler

Sokak Sanatları Atölyesi

Saat: 14.30

Kedi ile Palyaço

Sahne Akademi Performans

4 Şubat 2023, Cumartesi

Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi

Saat: 13.00

Doğa Ana ve Baba Canlı Heykel Gösterisi ve Animatörler

Sokak Sanatları Atölyesi

Saat: 14.30

Kırmızı Erik Çekirdeği

Tarla Faresi Tiyatrosu

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni