KARDELEN Garanti BBVA Konserleri Kapsamında 12 Mayıs'ta %100 Studio'da!

R&B ve pop türlerindeki parçalarıyla çıkış yakalayan, Habibi! “Emanet”, “Yaktın Beni”, “Ceketin Bende Kaldı”, “Lütfen Kalbimi Sökün” teklileriyle alternatif sahnenin yeni yüzlerinden KARDELEN, MIX Festivali’nden sonra bu sefer solo konseriyle Zorlu PSM’ye geliyor. Garanti BBVA Konserleri kapsamında gerçekleştirilecek KARDELEN konseri 12 Mayıs akşamı %100 Studio’da.

Kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken şarkıları ve sahne performansıyla, “Habibi!” “Emanet”, “Yaktın Beni”, “Ceketin Bende Kaldı”, “Lütfen Kalbimi Sökün” teklileriyle alternatif sahnenin yeni hitlerini müzikseverle buluşturan KARDELEN, 12 Mayıs’ta Garanti BBVA Konserleri kapsamında Zorlu PSM %100 Studio’ya geliyor.  

Konservatuar eğitiminin yanında yerli sahnenin R&B türünde çalışmalarını sürdüren KARDELEN, birkaç ay arayla yayınladığı ilk iki teklisi “Ceketin Bende Kaldı” ve “Emanet”in ardından gelen “Yaktın Beni” ile yükselişine devam ediyor. “Lütfen Kalbimi Sökün” teklisiyle de dinleyicilerin beğenisini toplayan KARDELEN, 12 Mayıs Cuma akşamı saat 21:00’de Zorlu PSM %100 Studio’da müzikseverlerle buluşuyor.

KARDELEN biletleri passo.com.tr’de Garanti BBVA kredi kartı sahiplerine %20 indirimli olacak.

Kapı Açılış: 20.00 

KARDELEN: 21.00

Bilet Fiyatları:

132.00 TL

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni