“Her Anıya Değer” katan vivo V25 5G için geri sayım başladı

vivo’nun Türkiye’de “Her Anıya Değer” sloganıyla kullanıcılarla buluşturmaya hazırlandığı yeni V25 5G modeli, amiral gemisi seviyesindeki kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.

 

vivo, tasarımı ve kamera performansıyla öne çıkan şık V serisinin en yeni üyelerinden V25 5G’yi Türkiye’de kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Üstün kamera ve fotoğrafçılık özelliklerine ve en yeni görüntüleme teknolojilerine sahip akıllı telefon, fotoğraf ve video ile kendini ifade etmeyi seven kullanıcılar için özel olarak tasarlandı. V25 zarif tasarımı, yüksek performanslı, enerji tasarruflu donanımla güçlendirilmiş çarpıcı kamerasıyla kullanıcıların yeni gözdesi olmaya aday.

 

7.79 mm inceliğe sahip olan V25, hafif ve ince gövdesi ile kullanıcıların ellerine rahat bir şekilde oturuyor. vivo, ilk kez V23 serisinde ortaya koyduğu, cihazların arka panelinin UV ışığına maruz kaldığında farklı açılarda farklı renklere dönüşmesini sağlayan devrim niteliğindeki Renk Değiştiren Florit AG Cam özelliğini V25’te de sürdürüyor.

 

V25 5G’nin amiral gemisi seviyesindeki 64MP OIS ultra algılamalı arka kamerası bulanık çekimleri en aza indiriyor, daha uzun pozlama süresini destekleyerek loş ışık koşullarında bile daha parlak görüntüler ve videolar çekilmesini sağlıyor. Telefonun arka paneli, Florit AG Cam sayesinde güneş ışınlarına ve UV ışığına maruz kaldığında renk değiştirerek kullanıcıların dinamik kişiliklerini yansıtmalarına olanak tanıyor. V25 5G, yüksek enerji verimliliği oranına ve mükemmel kapasiteye sahip güçlü işlemcisi, en yeni soğutma teknolojisi ve hızlı şarj yetenekleri ile kullanıcılara uzun ömürlü ve sorunsuz bir mobil deneyim sunuyor. 

 

Yüksek enerji verimlilik oranına ve 8GB RAM + 8GB genişletilmiş RAM'e sahip MediaTek Dimensity 900 işlemcisi ile V25, kullanıcıların zorlu oyunları kesintisiz oynamalarına ve çeşitli uygulamalar arasında çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmelerine de olanak tanıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni