Futbol maçlarını The Freestyle ile izlemek için 3 sebep

Samsung, futbol sezonunun dolu dizgin devam ettiği şu günlerde kullanıcılara evlerinin rahatlığında veya diledikleri ortamda, stadyumdaymış gibi maç izleme keyfi sunuyor. Samsung’un taşınabilir ekran ve eğlence cihazı The Freestyle, ileri teknolojileri ve geniş ekran seçeneğiyle maç keyfini yeni bir boyuta taşıyor.

 

Samsung’un The Freestyle taşınabilir ekranı, her kullanıcının yaşam tarzına, tercihlerine ve kişisel stiline göre kullanabileceği projeksiyon cihazı olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sadece 830 gram ağırlığındaki The Freestyle, 100 inçlik geniş ekranı ve Full HD  görüntü kalitesiyle futbol keyfini her yerde bir üst seviyeye çıkarıyor. 

 

En geniş ekranla maçın atmosferini stadyumdaymış gibi yaşayın

Spor tutkunları için geniş ekran olmazsa olmaz bir faktör. The Freestyle projeksiyon cihazı, kullanıcılara maçın atmosferini sanki stadyumdaymış gibi deneyimleme imkanı sunuyor. Futbolseverler, The Freestyle sayesinde geniş ekran seçenekleri ve yüksek ses ve görüntü kalitesinin yanı sıra maç keyfini sevdikleriyle birlikte deneyimleyebiliyor. Futbol maçlarını 100 inç büyüklüğe ulaşan dev ekranda izleme keyfi sunan cihaz, “ölçekle ve kaydır” özelliğiyle de yerinden oynatmadan ekranı kaydırabiliyor. 

 

Maçları açık havada yansıtmak için mükemmel bir çözüm sunuyor

Kullanıcılar, The Freestyle projeksiyonun kristal işlemci görüntü motoru ile üst düzey rengin  yansıdığı ekranda müsabakaları gerçekçi ve sürükleyici bir şekilde izleyebiliyor. Kompakt boyutu ve hafifliği (yalnızca 830 gram) sayesinde The Freestyle, son derece pratik bir taşıma kolaylığı sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar, cihaz ile doğrudan yansıtma yapabiliyor veya açılı bir yansıtma tercih edebiliyor. Açılı yansıtmada, 16:9 oranda ‘Otomatik Görüntü Düzeltme’ özelliğiyle görüntü her yüzeyde herhangi bir bozulma olmadan otomatik olarak hizalanıyor. 

 

Tüm bu özelliklerin yanı sıra kullanıcılar, akıllı cihazlarındaki SmartThings uygulamasından ‘Tap View’ özelliğini kullanarak The Freestyle'a bağlanabiliyor, Samsung Smart TV kullanıcı arayüzüne kolayca erişebiliyor. Ayrıca The Freestyle'ın 180 dereceye kadar serbest dönüş özelliği sayesinde cihazlarını hareket ettirmeden mükemmel konumu bulabiliyor. 

 

İleri seviye kişiselleştirme özellikleri ile benzersiz bir deneyim

Futbol tutkunları, evlerinde veya başka bir ortamda arkadaşları ile birlikte kalabalık bir maç keyfi yapmak istediğinde, The Freestyle böyle bir akşama yakışır harika özellikler sunuyor. Kullanıcılar, The Freestyle'ı yansıtma için kullanmadıkları zamanlarda, ambiyans modunun sunduğu ortam aydınlatma efektleriyle istediği ambiyansı yaratabiliyor. Yüksek kaliteli ses özellikleri ve Bluetooth bağlantısıyla The Freestyle, özel organizasyonlarda yayın yapmak için harika bir tercih oluyor. Yüksek performanslı taşınabilir Bluetooth hoparlörler kadar kaliteli ses özellikleri sunan The Freestyle'ın güçlü dahili hoparlörleri, zengin ve 360 derecelik sesle sürükleyici bir deneyim yaşatıyor. The Freestyle, kişiselleştirme özellikleri ve işlevselliği sayesinde, maç gecelerinin vazgeçilmez yardımcısı olurken, yeni deneyimlerle unutulmaz anlar yaşatıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni