Dalyan Club Kids Festival 3-4 Haziran'da

3-4 Haziran’da düzenlenecek Dalyan Club Kids Festival’de 18 aydan 10 yaş grubuna kadar yüzlerce çocuk, harika sahne showları ve birbirinden güzel atölyelerle unutulmaz bir festival yaşayacak. 

Sonuncusu 2022 yılının Eylül ayında gerçekleştirilen festival, bu yıl da aynı coşkuyla Dalyan Club’un yemyeşil bahçelerinde çocuklar ve ailelerine kapılarını açacak. Ayrıca, TOÇEV işbirliği ile festivalden elde edilen gelirin bir kısmı bölgede depremden etkilenen çocukların ihtiyacı için bağışlanacak.

3-4 Haziran tarihlerinde Dalyan Club’da gerçekleşecek “Dalyan Club Kids Festivali”nde çocuklar, bubble show’dan kariktatüre, konserden tiyatroya, yüz boyamadan dansa kadar birbirinden eğlenceli ve öğretici aktivitelerle festivalin coşkusunu doyasıya yaşayacak. 

Sanat, bilim, müzı̇k temalı etkinlikler, atölyeler ve duyusal oyun alanlarının yanı sıra düzenlenecek yarışmalarla çocuklar keyifli anılar biriktirirken, aileler de çocuklarıyla birlikte eğlenmenin tadını çıkaracaklar.

Dalyan Club, kolay ulaşımı, otoparkı, alanlarının kompakt olması sebebiyle çocuklar için hem güvenli hem de ailelerin hayatını kolaylaştırıyor. 

18 ay – 10 yaş arası tüm çocukları ve ebeveynleri hem eğlenceli hem de öğretici bir çok etkinlikle buluşturmayı hedefleyen festivalin bilet satışından elde edilen gelirin bir bölümü TOÇEV işbirliği ile gelirin bir kısmı bölgede depremden etkilenen çocukların ihtiyacı için bağışlanacak.

3 ve 4 Haziran tarihlerinde saat 11.00’de başlayacak festivalin biletlerine passo de ulaşabilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni