Yükseliş Honda’dan Şampiyonlara teşekkür

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman ve Kulüp sponsoru EBSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Yükseliş Honda firma sahibi Ali Arda Yüksel, Dünya ve Avrupa Şampiyonası'nda dereceye giren sporcularla bir araya geldi.

 

Judo branşına sponsorluk yapan Ali Arda Yüksel’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi veren Başkan Odaman, başarılı judocular Merve Nur Alkış ile görme engelli Gökhan Biçer ve Onur Taştan’la buluştu. Başarılarından dolayı üç judocuyu tebrik eden Başkan Odaman, “Dünya ve Avrupa Şampiyonası'nda Milli takım formasıyla bizleri gururlandırdınız. Başarılarınızla övünüyoruz. Artık sizleri Olimpiyatlarda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Yükseliş Honda olarak çeşitli spor dallarına destek verdiklerini ifade eden Ali Arda Yüksel, Türk sporunun gelişmesi ve gençlerin desteklenmesi adına her zaman elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ve bu sponsorlukların süreceğini belirtti.

 

Törene Bireysel Sporlar Direktörü Deha Erduran, Branş Sorumlusu Fatih Palancı ile Judo Baş antrenörü Mesut Kapan ve antrenör Ömer Savcı da katıldı. Görme engelli Milli sporcularımızdan Gökhan Biçer, 2022 Görme Engelliler Judo Avrupa Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanırken, aynı yarışmada Onur Taştan da Avrupa şampiyonluğu elde etmişti. Mervenur Alkış da karma takımlar müsabakaları sonucunda 2022 Gençler Dünya Şampiyonası’nda Milli takımla üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni