Nilüfer galibiyet serisini devam ettirdi

Nilüfer Belediyespor, misli.com Sultanlar Ligi 7. hafta erteleme maçında PTT ile karşı karşıya geldi. Yeşil mavi beyazlı ekip, PTT’yi 3-1 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı.

 

Nilüfer’in sultanları PTT’yi Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırladı. misli.com Sultanlar Ligi 7. hafta maçında Nilüfer Belediyespor, müsabakanın başında 7-2’lik seri yakaladı ve rakibini mola almaya zorladı. Molanın ardından toparlanan PTT, set ortalarında eşitliği sağladı. Hücumda ve atakta etkili olan konuk takım, ilk seti 25-22 kazandı.

 

İkinci sete de Nilüferli voleybolcular etkili başladı. Mavi yeşil beyazlı ekip, Ecenur Aksoy’un servis turunda 8-2 üstünlük kurdu. Set boyu oyun ve skor üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer Belediyespor, bu seti 25-20 kazandı. 

 

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü setin  ortalarında Nilüfer Belediyespor, file önü üstünlüğünü ele geçirerek bu seti de 25-19 önde tamamladı ve setlerde 2-1 öne geçti.  Dördüncü sette ise Ankara ekibi PTT, oyuna hızlı başlangıç yaptı ve 5-1’lik üstünlük ele geçirdi. Teknik molada rakibini yakalayan Nilüfer Belediyespor, set sonunda 6-0’lık seri yakalayarak farkı açtı. Nilüfer Belediyespor, bu seti 25-17 kazanarak, maçtan 3-1 galip ayrıldı.

 

Nilüfer Belediyespor’da beş oyuncu, takımına çift haneli sayılar kazandırdı. Milonava 18, Radasova 16, Ecenur 15,  Deniz 14, Atkinson da 12 sayı ile galibiyette önemli rol üstlenirken, maçın en skorer ismi ise PTT’den 21 sayı ile Janset Cemre oldu. 

 

Nilüfer Belediyespor 9. maçında 5. galibiyetini alarak, puanını 14’e yükseltti. Nilüfer’in sultanları, TRT Spor Yıldız kanalında canlı yayınlanacak 10. hafta maçında, 11 Aralık Pazar günü deplasmanda Kuzeyboru ile karşılaşacak.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni