Kınık’ta yeni spor yatırımları yolda

İzmir’in Kınık ilçesi spor tesisi yatırımlarına yenilerini ekliyor.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer; İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Mustafa Çelik'i belediyede ağırlayarak, ilçeye kazandırılacak yeni spor tesisleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Proje aşamasında olan kapalı yüzme havuzu ve 7 adet halı sahayı, ilçeye kazandırmak için çalışmalarına hız veren Başkan Doğruer, “Kınık artık bir spor kentidir. İlçemize kazandırdığımız spor tesislerine hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Gerek Gençlik merkezimizde, gerekse Poyracık Aquapark tesislerimizde çok kısa sürede maksimum doluluğa ulaştık. Kınıklılar yaz-kış spor yapsın istiyoruz. Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve İlçe Müdürümüzü belediyemizde ağırlayarak;hem kapalı yüzme havuzumuz hem de halı sahalarımızın projelerinde gelinen noktaları istişare ederek çalışmalarımıza hız verdik. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın değerli katkıları ile ilçemiz çok kısa sürede yeni spor tesislerine kavuşacaktır.“ dedi

Başkan Doğruer ve beraberindeki heyet proje görüşmelerinin ardından, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan yatırımları yerinde inceledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni