Kemer Belediyesi’nden badminton sporcularına ulaşım desteği

Kemer Belediyesi, Ankara’nın Keçiören ilçesinde yapılacak olan 17 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası’na gidecek olan Altu Kaymak ve Ediz Yasin Sağır’a ve badminton milli takım antrenörü Ahu Balak’a ulaşım desteği sağladı.

 

Türkiye Badminton Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve 25-30 Kasım tarihleri arasında Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan Badminton Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde düzenlenecek olan 17 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda mücadele edecek olan genç sporculara ulaşım desteği sağladı.

 

Genç sporcular ve milli takım antrenörü Balak, otobüs biletlerini Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin’den teslim aldı. Kemer Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü badminton sporcusu Altu Kaymak ve Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü badminton sporcusu Ediz Yasin Sağır’a, Kemer Halk Eğitim Merkezi Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kaymak, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli ve Badminton Milli Takım Antrenörü Ahu Balak da eşlik etti.

 

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, yaptığı açıklamasında, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla sporculara otobüs biletlerini teslim ettiklerini kaydetti.

 

Sporcular Kaymak ile Sağır ve milli takım antrenörü Balak, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu ve meclis üyelerine teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Öte yandan şampiyonada ilk 16’ya giren sporcuların milli takım aday kadrosuna davet edileceği öğrenildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni