Galatasaray’ın hazırlık maçları naklen ve sadece D-Smart’ta

Dünya yıldızlarıyla kadrosunu güçlendiren ve 2023’te şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray’ın hazırlık maçları D-Smart ve D-Smart GO’da futbolseverlerle buluşacak. 

 

 Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, futbol heyecanını evlere taşıyor. Portekiz, Brezilya ve Arjantin liglerinin yanı sıra Galatasaray’ın hazırlık maçları da sadece D-Smart ve D-Smart GO’da olacak.

 

Mauro Icardi başta olmak üzere dünyaca ünlü futbolcuları renklerine bağlayan sarı-kırmızılıların oynayacağı Rayo Vallecano, Villarreal, Adana Demirspor, Toulouse karşılaşmaları D-Smart’tan naklen yayınlanacak.

 

Futbolseverler, D-Smart’ın ilk üç ayı 29 TL olan Mega Paket kampanyasından faydalanarak Galatasaray’ı en avantajlı şekilde izleyebilecek. İlk üç ay sonrası 59 TL olarak fiyatlandırılan ve 24 ay sabit fiyat garantisiyle sunulan kampanyada D-Smart’ın yenilenen servisi D-Smart GO da 24 ay boyunca hediye edilecek. Tek bir abonelikle televizyon, tablet, bilgisayar ve cep telefonuyla farklı içeriklerin izlenebildiği D-Smart GO tüm aile evde vakit geçirirken herkesin en büyük eğlencesi haline gelecek.

 

D-Smart abonesi olmak isteyenler 0 850 266 00 00 numaralı telefondan D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayabilir, dsmart üzerinden başvurabilir ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğrayabilir.

 

Galatasaray hazırlık maçı programı

 

3 Aralık Cumartesi (16.00)          Galatasaray-Rayo Vallecano      (Spor Smart)

6 Aralık Salı (20.00)                      Galatasaray-Villarreal                  (Spor Smart)

10 Aralık Cumartesi (20.00)        Galatasaray-Adana Demirspor

13 Aralık Salı                                  Rakip ve karşılaşma saati henüz belli değil.

16 Aralık Cuma (17.00)                Galatasaray-Toulouse

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni