Edro, seri yakalamak istiyor

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden 1966 Edremitspor 9. Hafta mücadelesinde deplasmanda Bigaspor’la karışılacak. Geçen hafta yeni Teknik Direktörü Cenap Taner yönetiminde üç puana uzanarak moral bulan yeşil-sarılı ekip Biga’da kazanarak galibiyet serisi başlatmak istiyor.

 

1966 Edremitspor, Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta Pazar günü Bigaspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta yeni Teknik Direktör Cenap Taner yönetiminde çıktığı ilk maçta Kuruçeşmespor’u yenerek moral bulan Edremitspor, Pazar günü oynayacağı Bigaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Biga Stadı’nın sentetik çim olması nedeniyle Teknik Direktör Cenap Taner yönetiminde antrenmanlarını Havran Koca Seyit Stadı’nın sentetik sahasında sürdürüyor.

 

Oldukça moralli olan yeşil-sarılı ekipte futbolcuların hırslı mücadelesi dikkat çekerken çift kale maçla devam eden antrenmanda, hafif sakatlığı bulunan Ferit Erişçi takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

 

Teknik Direktör Taner, galibiyetle başlamanın güzel olduğunu ama seri galibiyetler yakalamaları gerektiğini belirtti. Taner, yaptığı açıklamada “İlk hafta içeride oynadığımız maçı kazandık. Çocukların maçı kazanma isteklerinden memnunum. İyi de mücadele ettiler. Tabi bir tane maç kazanmanın tek başına çok fazla bir anlamı yok. Maç kazanmada devamlılığı sağlamamız lazım. Üst üste maç kazandığımız zaman bir ivme kazanabilirsiniz. Onun için kazandığımız maçın anlamlı olması için dışarıda oynayacağımız maçı da kazanmak zorundayız. Önemli maça gideceğiz ve önemli bir takımla oynayacağız. Takımı gidip seyrettim. İyi bir takım, iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ama artık biz de bir ivme yakalamak ve devamlılık sağlamak için bu maçı da kazandığımızda önümüze daha da sağlıklı bir şekilde, umutlu şekilde bakacağız” dedi.

 

Takım kaptanı Ali Tayfun Akbey’de yeni Teknik Direktör Cenap Taner’le iyi bir hava yakaladıklarını kaydetti; “Bu hafta içeride galip geldik. Üç puan aldık mutluyuz. Bu hafta zor bir deplasmana gidiyoruz.  Bigaspor ligde iyi konumda. İyi hazırlanıyoruz. Yeni gelen Cenap hocamızla iyi  bir hava yakaladık. Üst üste seri galibiyetler almak istiyoruz. Herkes içtenlikle iyi çalışıyor. İnşallah üç puanı alıp döneceğiz” dedi.

 

Futbolculardan Ferit Erişçi ise yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta galibiyet aldık moralimiz yerinde. Bu maçı da alıp hedeflerimiz doğrultusunda devam etmek istiyoruz. Geçen maç arka adalem ile ilgili bir problem oldu. 2-3 gündür tedavi oluyorum. İnşallah hafta sonuna yetişeceğim” dedi.

 

Antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram eden Genel kaptan Ali Gedik, “Lige başlarken şampiyonluk parolasıyla hazırlıklarımızı, transferlerimizi yaptık. Başkanımız Tümdeniz Çelebi’nin nezdinde kulüple ilgili birlik ve beraberlik açısından son derece kardeşlik havasını yakaladık yönetim içerisinde. Takımımız lige başlarken bir çerçeve içerisinde hazırlandık. Doğru bir hazırlık programıyla başladık. Ama maalesef bir iki hafta şanssızlıklarımız, sakatlıklarımız oldu. Takımımızda kırmızı kart gören oyuncularımız oldu. Bundan dolayı üç, dört hafta sıkıntılı bir dönem geçirdik. Neticede bir kan değişikliği gerekirdi. Kan değişikliğine gidildi. Yeni bir hocamızla başladık. Son derece disiplinli ve kuralcı bir hocayla anlaştık. Edro’ya yakışır bir hocadır. Geçen hafta Kuruçeşme maçımızı kazandık. Şu anda Biga maçının hazırlıkları devam ediyor ve hedefimizden şaşmadık. Her ne kadar on puanlık bir fark olsa da kapanmaz denecek bir puan farkı değil. Biz de bir seri yakalamak istiyoruz. Biga maçıyla beraber üç dört seri yakaladıktan sonra şampiyonluk havası içerisindeyiz. Bu potaya gireceğimizi düşünüyoruz. Özellikle Edremit taraftarları bizi desteklemeye devam etsinler. Her şey Edro içindir. Kesinlikle umutsuzluğa kapılmasınlar, Başkan Tümdeniz Çelebi nezdinde gereken ne fedakarlık varsa yapmaya hazırız. Yapmaya da devam edeceğiz. Yeter ki bizi desteklesinler” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni