Beykoz’da Cumhuriyet Coşkusu Kriteryum Yarışıyla Taçlanıyor

Beykoz’da, Cumhuriyet’in 99. yılı coşkusu, bisiklet sporcularının yarıştığı toplam 188 bin TL ödüllü “29 Ekim Beykoz Cumhuriyet Kriteryumu”yla yaşanacak. Yarışta dereceye girenlere gerçek altın, gümüş ve bronz madalya verilecek. 

 

Beykoz Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenecek yarışta sporcular cumhuriyet heyecanı ve coşkusuyla 40 bin TL’lik büyük ödül ve altın madalya için pedal çevirecek. 

 

Türkiye’nin en büyük spor ormanı unvanlı “Beykoz Spor Ormanı”nda yeni hizmete açılan 9.1 km‘lik parkurda yapılacak ilk kapsamlı yarış olacak. “29 Ekim Beykoz Cumhuriyet Kriteryumu”nda  profesyonel ve amatör sporcuların rekabeti yaşanacak.   

 

İstanbul’da Tek Parkur 

Türkiye Bisiklet Federasyonu kurallarına uygun, yalnızca UCI lisanlı sporcuların başvurabileceği profesyonel kategoride, yarışmacılar 8 turda toplam 72,8 km pedal çevirecek. 

 

Amatörler ise 5 turda toplam 45,5 km kat edecek. 

İstanbul’un orta ve ileri düzeydeki bisiklet sporcularının yeşil doğanın içinde antrenman ve yarış yapabileceği özelliklere sahip tek parkuru, virajlı ve eğimli yollarıyla kriteryuma katılan sporcuları zorlayacak. 

 

Birinciye 40 Bin TL ve Gerçek Altın Madalya  

Profesyonel kategoride 1.'ye Gerçek Altın Madalya ve 40.000 TL para ödülü, 2.'ye Gerçek Gümüş Madalya ve 20.000 TL para ödülü ve 3.'ye Gerçek Bronz Madalya ve 10.000 TL para ödülü verilecek. 

 

4 farklı yaş grubunda düzenlenecek amatör kategoride her grubun birincisi 3000 TL, ikincisi  2000 TL ve üçüncüsü 1000 TL ödülün sahibi olacak. 

 

Yarışa kayıtlar, yoğun ilgi ve sporcu güvenliği göz önüne alınarak 370 kişiyle sınırlandırıldı. 

 

Son Kayıt 25 Ekim Salı  

29 Ekim Beykoz Cumhuriyet Kriteryumu”nda pedal çevirmek ve cumhuriyet heyecanına ortak olmak isteyen sporcular son gün 25 Ekim 2022 Salı olmak üzere https://hadikaydol.com/Etkinlik/kriteryum-beykoz adresinden kayıt yaptırabilecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni