Ampute Futbol Dünya Kupası heyecanı TFF Riva Tesisleri’nde sürüyor

İstanbul'da devam eden Ampute Futbol Dünya Kupası'nda heyecan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde 6 grupta oynanan 3. maçlar ile devam ediyor.

 

Dünya Kupası boyunca Ampute Milli Takımımızla birlikte turnuvada yer alan birçok ülke milli takımı TFF'nin Riva Tesisleri'nde kamp yaparken; kupada grup 3. maçları yine Riva tesislerindeki sahalarda oynandı. Bu karşılaşmalar sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan 12 takım ile 4 en iyi grup üçünsü olan takım adını son 16 turuna yazdırdı.

 

Riva’da heyecan ve renkli görüntüler

Ampute Dünya Kupası’nda TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde oynanan karşılaşmalar büyük bir heyecan ve mücadeleye sahne olurken takımlarının maçlarını takip eden taraftarlar, coşkulu destek ve tezahüratları ile ortaya renkli görüntülerin çıkmasını sağladı.

 

Milli Takım 3. maçında Haiti ile karşılaşıyor

 

Dünya Kupası'nda şampiyonluğun en önemli favorileri arasında gösterilen ve A Grubu'ndaki ilk iki maçında Fransa'yı 2-0 ve Liberya'yı 5-0 yenerek son 16 turuna yükselmeyi garantileyen A Milli Takımımız, grubundaki 3. maçında kendisi gibi iki maçını kazanarak son 16 turuna kalan Haiti ile saat 20.00'de TFF Riva Tesisleri'nde karşılaşacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni