21’inci Bosphorus Cup’a Büyük İlgi

Türkiye'nin en görkemli yelken yarışlarından biri olan ve bu yıl 21’incisi gerçekleşen Bosphorus Cup’ın ikinci gününde, İstanbul Boğaz’ında yelkenliler renkli görüntülere sahne oldu. Bosphorus Cup Kurucusu Orhan Gorbon’un ev sahipliğinde gerçekleşen ve yarışlara katılanlar kadar izlemeye gelenlerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Kerem Bursin, Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Serkan Çayoğlu, Arzu Kunt, Başak Boztepe Gorbon, Nefise Karatay, Yusuf Day, Alpay Aksoy, Kerem Erengül, Mark Willis, Yiğit Sezgin gibi spor, iş ve sanat dünyasından isimler katıldı.  

 

Türkiye'nin dünyaya ihraç ettiği en büyük spor organizasyonlarından biri olan Bosphorus Cup, 21'inci kez İstanbul'da start aldı. 'İstanbul Yelken Açıyor' sloganıyla 22-25 Eylül tarihlerinde Miles&Smiles, Jumbo ve All – Accor Live Limitless ana sponsorluğunda, Tersane İstanbul ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikle İstanbul'un tüm güzellikleri bir kez daha dünyaya tanıtıldı.

 

Bosphorus Cup’ın İstanbul’un muhteşem boğazında gerçekleşen ikinci etabı ise yine izleyenlere kendini hayran bıraktı. Teknelerle yarışları izlemeye gelen misafirler, Tersane İstanbul’da tüm gün gerçekleşen etkinliklere de katılarak yelken sporuna olan desteklerini gösterdiler. Bosphorus Cup'ın kurucusu Orhan Gorbon, "Bosphorus Cup yarışlarına ve etkinliklerimize, Türkiye’den ve dünyanın farklı ülkelerinden gösterilen yoğun ilgiden çok mutluyuz. Yelken sporuna gönül vermiş bu harika kalabalığı bir arada gördüğümüzde, 21 yıllık çabamızın karşılığını gerçekten aldığımızı hissediyoruz. Tüm dünyadan yelken severlerin takviminde yer alan Bosphorus Cup, Türkiye'nin dünya markası haline geldi. Bu konuda büyük gurur duyuyorum'' dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni