Yetkili bayi zorunluluğuna son veren servis hizmeti

Online ikinci el araç alım satım platformu VavaCars, ikinci el araçlarla ilgili tüm hizmetleri sağlama vizyonu doğrultusunda, Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) aldığı onayla birlikte araç bakım ve onarım hizmetlerinde yetkili servis zorunluluğuna son veriyor. VavaServis’lerdeki uzman ve dinamik kadrosuyla araçların A’dan Z’ye her noktasını özenle inceleyip onaran VavaCars, tüm marka ve modeller için yetkili bayi garantisi kapsamında servis hizmeti vermeye başladı.  

Türkiye’de satılan sıfır araçların her türlü bakım ve onarımının garanti kapsamı süresince ‘yetkili servis’te yapılması şart koşuluyor. Ancak yapılan araştırmalar kullanıcıların, yetkili servislerden aldıkları hizmetler karşısında yüksek bedeller ödemeleri ve araçlarının uzun süreyle servislerde bekletilmesi gibi şikâyetlerle farklı alternatiflere yöneldiklerini gösteriyor. Türkiye’nin online ikinci el araç alım-satım platformu VavaCars da Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) aldığı onayla birlikte garanti kapsamında verdiği araç bakım ve onarım hizmetleriyle yetkili servis zorunluluğuna son veriyor. 

“Servis hizmeti alan her aracın garantisi TSE güvencesi altında”

VavaCars Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, sektörde fark yaratan bir marka olarak, TSE onayı ile birlikte marka ve model fark etmeksizin tüm araçlara garanti kapsamını bozmadan bakım ve onarım hizmeti vermeye başladıklarının altını çizdi. Kullanıma aldıkları bu yeni hizmetle yetkili servis zorunluluğuna son verdiklerini söyleyen Taner Timirci, “İstanbul Pendik ve Ankara Ergazi’deki bakım ve onarım merkezlerimiz kapsamında faaliyete aldığımız VavaServis hizmetimiz sayesinde, dinamik kadromuz ve alanında uzman ustalarımız eşliğinde verdiğimiz periyodik bakım, mekanik, boyasız onarım, kaporta boya, kuaför, seramik kaplama, lastik değişimi gibi servis hizmetlerimiz, tüm araç modelleri için geçerli. Üstelik Türk Standartları Enstitüsü’nden aldığımız onayla birlikte servis hizmeti verdiğimiz hiçbir araç, işlemlerini yetkili servis dışında yaptırdığı için garanti kapsamının dışına çıkmıyor. Böylece hem aracının garantisini sürdürmek hem de yetkili servis dışında hizmet almak isteyen tüm kullanıcılar için avantajlı bir alternatif sağlamış olduk” dedi. 

“Sektöre yenilik getirmeye devam edeceğiz”

Dijital dönüşümü odağına alan bir marka olarak sektöre yenilik katmaya devam edeceklerine vurgu yapan Taner Timirci, VavaCars olarak önceliğimiz; müşterilerimizi güvenli, hızlı ve sorunsuz biçimde ikinci el araç alım satım ve servis hizmetimizle buluşturmak. Amacımız, araç ticaret hacmimizi operasyonel verimlilik odağıyla karlı bir şekilde büyütmek. Bunu da ekosisteme eklediğimiz yeni katma değerli hizmetlerimizle sağlayacağız. Uzatılmış garanti, boya koruma, sigorta hizmetleri ve online taşıt kredisi gibi hizmetlerle, portföyümüzü her gün biraz daha zenginleştiriyoruz. Sürdürülebilir ekonomik kalkınmaya destek veren, pazara katma değer sağlayan, güvenilir ve ilham verici bir paydaş ve marka olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni