Web3 ve Blockchain Girişimci Ekosistemini Destekleyecek Yeni Bir Fon: Slash Ventures!

Türkiye’de Web3 ve blockchain alanında geleceğe yön vermek adına kurulan Slash Ventures; GameFi, SocialFi, DeFi sektörlerinde uzmanlık, gelişmiş dijital bağlantı ağı, destek hizmetleri ve iş birlikleri sunarak alışılmışın dışına çıkıyor. 

 

Dijital dünyanın hiç olmadığı kadar hızlı gelişimi, Web3 teknolojilerinin benzersiz potansiyellerinin ortaya çıkışı ve blockchain’in hayatımıza girişi ile dijital bağlantı ağımız, oyun oynama biçimimiz dönüşüme uğradı. Slash Ventures, dijital dünyanın ve Web3’ün potansiyelinden yararlanan vizyoner girişimleri güçlendirmeyi misyon edinirken; yeni nesil teknolojinin ve Web3 öncülerinin büyümesini hızlandırmak ve bir yenilik ekosistemini beslemek için iş birliğinin gücüne inanarak, kapsamlı destek hizmetleri de sunuyor. 

Slash Ventures deneyimli yatırımcılar, sektör ve teknoloji uzmanlarından oluşan tutkulu ekibi ile en son yatırımları, sektör içgörülerini ve web3 teknolojisi dünyasındaki heyecan verici gelişmeleri paylaşarak geleceği şekillendiriyor. Aynı zamanda Slash Ventures, dijital deneyimlerin sınırlarını beraber keşfettiği ve web3 dünyasının olasılıklarının kilidini açtığı yolculuğunu da sürdürüyor. 

Blockchain tabanlı projelere yatırım yapan Slash Ventures, Webrazzi XYZ’te tanıtılırken; fonun ilk yatırım yaptığı girişim ise Earnify oldu. Slash Ventures Managing Partner’ı Ali Erhan Tamer, Web3 ve blockchain ekosistemindeki yeni fon hakkında; “Slash Ventures, Web3 girişimlerine yatırım yapmak isteyenlere sunduğumuz yeni nesil Web3 girişim sermayesi platformu… Bu dünyada yer almak isteyenlerin, projelerine merkeziyetsiz yatırım arayanların ve başarı hikayeleri yakalamak isteyenlerin peşindeyiz. Birçok kripto para borsasıyla da anlaşmamızın olması avantajıyla platformumuzda güçlerimizi birleştirerek, projeleri token ve NFT evreni ile buluşturmayı amaçlıyoruz. 2023 yılı bitimine kadar 10 yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Şu an için gerçekleştirdiğimiz ilk yatırımımızı da Earnify oldu. Earnify ile müşterilerimizin Web3 dönüşümünü sağlayacağız. Aynı zamanda Slash Ventures ile bu ekosistemin içinde yer alan gençleri de çok önemsiyoruz. Bunun için de Web3 dünyasında bulunmak isteyen üniversiteli gençlerimiz için “Slashers Internship” programını kurduk. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni