Veeam'in yeni CFO'su Dustin Driggs oldu

Teknoloji sektörünün öncü isimlerinden olan Dustin Driggs, global pazardaki varlığını güçlendirerek büyümesini sürdüren Veeam’in finansal stratejilerini yönetecek

Modern veri korumanın lideri Veeam® Yazılım, Dustin Driggs’i şirketin CFO’su (Chief Financial Officer) olarak atadığını duyurdu. Driggs, pazar payını artırmaya ve işletmelerin devamlılığını sağlayan sınıfının en iyisi güvenli yedekleme ve hızlı, güvenilir kurtarma çözümleri sunmaya devam eden Veeam’in küresel finans faaliyetlerini yönetecek, strateji ve raporlamadan da sorumlu olacak.

Driggs, çok uluslu büyük şirketlerin başarıyla yapılandırılması ve yönetilmesi gibi konularda 30 yıldan fazla deneyime sahip başarılı bir finans lideri. Veeam’e 16 yılı aşkın süredir çalıştığı Barracuda Networks’ten katılan Driggs, son olarak burada CFO ve Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak finans ve muhasebe birimlerini yönetmişti. Driggs, Barracuda Networks’ten önce ise Cisco Systems ve PwC’de üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştu.

“Veeam fidye yazılımları, doğal afetler, insan hataları, kesintiler ya da siber saldırılar gibi beklenmedik durumlarda şirketlerin çalışmaya devam etmesine yardımcı oluyor. Bu sayede hızla büyüyen bir pazarda büyük bir fırsat yaratıyor.” diyor Veeam CFO’su Dustin Driggs. “Böylesine yetenekli ve yenilikçi bir ekibe katıldığım için heyecanlıyım ve Veeam’in küresel başarısına katkıda bulunabilmek için sabırsızlanıyorum.”

“Dustin Veeam’e büyük bir deneyim, içgörü ve yetkinlik kazandırdı.” diyen Veeam CEO’su Anand Eswaran sözlerine şöyle devam etti “5.000’den fazla çalışanımız, 450.000 müşterimiz ve 1 milyar dolardan fazla yıllık yinelenen gelirimizle (ARR) birlikte gelişimimiz ve dönüşümümüz için heyecan verici bir dönemdeyiz; işletmeleri işler halde tutan bir şirket olarak hızla büyüyoruz. Günümüzün dijital dünyasında, tüm ortamlarda verileri proaktif bir şekilde koruyarak ve şirketlerin beklenmedik olaylardan hızla kurtulmalarına yardımcı olarak sunduğumuz katma değer her kuruluş için son derece kritik bir öneme sahip. Dustin, Veeam’deki güçlü yönetim kadrosuna değer katan bir isim ve uzmanlığı ile deneyiminin burada büyük bir etki yaratacağından eminim.”

Driggs, başarıyla şirketin finans, strateji ve operasyon fonksiyonlarını yöneten ve 2020’de Insight Partners’a 5 milyar dolarlık satışı tamamladıktan sonra Veeam’den ayrılan Chuck Garner’ın yerine geçiyor. Garner, “Veeam’in rekor büyüme kaydettiği ve lider olduğu pazar sayısını artırdığı son dört yılda yönetim ekibimiz ve yatırımcılarımızla birlikte çalışmaktan büyük keyif aldım.” şeklinde konuştu.

Eswaran ise şunları söyledi: “Chuck’a Veeam’deki liderliği ve bağlılığı için teşekkür etmek istiyorum. Şirkete çok değerli katkılarda bulundu ve kendisine başarılarının devamını diliyorum.” 

Veeam yakın zaman önce, bugüne kadar hiç olmadığı kadar gelişmiş veri güvenliği, kurtarma ve hibrit bulut özelliklerini tek bir platformda sunan YENİ Veeam Veri Platformu’nu duyurdu. Veeam Backup & Replication™ (VBR) v12’yi de içeren Veeam Veri Platformu, işlerin devamlılığını sağlayan sınıfının en iyisi güvenli yedekleme ile hızlı ve güvenilir kurtarma çözümleri sunuyor. Veeam’in sunduğu en yeni özellikleri bir araya getiren Veeam Veri Platformu üç kurumsal sürümüyle karmaşıklaşarak büyüyen BT ortamlarındaki Bulut, Sanal, Fiziksel, SaaS ve Kubernetes uygulamalarını ve kesintilerden hatalara ve fidye yazılımlara kadar her kurumun karşılaştığı artan zorlukları korumak için sağlam bir çözüm olarak sunuluyor.

Veeam, 22-24 Mayıs’ta Miami, Florida’da veri kurtarma uzmanlarına yönelik olarak fiziksel ve online gerçekleşecek VeeamON 2023 etkinliğinde Yeni Veeam Veri Platformu’nu tanıtacak. Yedekleme ve kurtarma profesyonelleri için tasarlanan etkinlikte katılımcılar becerilerini geliştirirken çalışma arkadaşlarıyla eğlenebilecek. Ayrıca Amazon Web Services (AWS), Hewlett Packard Enterprise (HPE) ve diğer şirketlerden özel içeriklerle sektör bilgileri paylaşacak. Yüz yüze etkinlik için kayıtlar başladı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni