Vaillant, üniversite buluşmaları ile gençlere ilham vermeye devam ediyor

Vaillant, üniversiteli gençlerle buluşmaya devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, öğrencilere iş hayatında başarı için ipuçları verdi.   

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen Boğaziçi Mühendislik Zirvesi Kariyer Günleri’ne katıldı. Erol Kayaoğlu zirvede yaptığı “30+ Yıllık İş Hayatımda Öğrendiklerim” konulu sunumu ile üniversite öğrencilerine, iş hayatında edindiği tecrübelerden yola çıkarak tavsiyelerde bulundu. 

“İnsanlar hikayelerden hoşlanır, hikayeler anlatın”

Erol Kayaoğlu, öğrencilere yaptığı sunumda soru sormanın önemine değindi. Kayaoğlu, “Meraklı olmak iş hayatının yanı sıra sosyal hayatınızda da size katkı sağlar. Sorular her zaman cevaplardan önemlidir. Soru sormaktan vazgeçmeyin” dedi. Kayaoğlu iş hayatında başarıya giden yol konusunda, “Öğrenme isteğinizi hiç kaybetmeyin. Başkalarının fikirlerini kullanmak yerine kendi fikirlerinizi oluşturmaya gayret edin. Rakamlar bilginin akılda kalmasına yardımcı olur. Her zaman verilerle konuşmak yararlıdır. İnsanlar hikayelerden hoşlanır. İletişim kurarken örnekler verin hikayeler anlatın. İş hayatında güven her şeyden önemlidir. En önemlisi, bir kişisel gelişim planınız ve hedefiniz olmalı. Hayattaki zorluklara meydan okuyun. Başarabileceğinize inanın. Tüm bunları yapabildiğinizde, bir de sevdiğiniz bir işte çalışıyorsanız önünüzde hiçbir engel kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni