TRPharm'da Üç Önemli Atama

Onkoloji, immünoloji, gastroenteroloji, oftalmoloji ve nöroloji-nadir hastalıklar odağında sunduğu ilaç ve ilaç dışı inovatif çözümlerle sağlık alanının öncü şirketi TRPharm, üst düzey atamalar gerçekleştirdi. Markanın Stratejik Paydaş İlişkileri Direktörlüğü’ne Tansu Demirkale, Uluslararası İş Birimi Direktörlüğü’ne Mehmet Beyazyürek, Ruhsatlandırma ve Hasta Erişim Direktörlüğü’ne ise Ebru Bozkurt atandı.

Yenilikçi sağlık şirketi TRPharm, önemli atamalarla kadrosunu daha da güçlendirdi. TRPharm’ın Stratejik Paydaş İlişkileri Direktörü Tansu Demirkale, Uluslararası İş Birimi Direktörü Mehmet Beyazyürek, Ruhsatlandırma ve Hasta Erişim Direktörü ise Ebru Bozkurt oldu. 

10 Mart itibarıyla TRPharm Stratejik Paydaş İlişkileri Direktörü olarak atanan Tansu Demirkale, Ankara Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nde tamamladığı eğitiminin ardından yüksek lisansını İşletme alanında yaptı. 25 yılı aşkın ilaç sektörü tecrübesi olan ve on yıla yakın süredir TRPharm bünyesinde görev yapan Demirkale, şirkette önce Kurumsal İlişkiler Müdürü, ardından Resmi İlişkiler ve Pazara Erişim Direktörü olarak görev yaptı. TRPharm’da Resmi İlişkiler ve Pazara Erişim biriminin kurulmasını gerçekleştirdi, Türkiye’nin ilk onkolojik biyobenzer ilacının ruhsatlandırmasında aktif rol alarak şirketin birçok ürününün pazara erişim süreçlerine liderlik yaptı. Ayrıca şirketin resmi İcra Kurulunun ilk üyeleri arasında yer alan Tansu Demirkale, bundan sonra şirketin stratejik kararlarında tüm iç, dış paydaş iletişimi ve yönetiminden sorumlu olacak.

25 yılı aşkın yönetim deneyimi bulunan Mehmet Beyazyürek, 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Dünya çapındaki şirketlerde B2B satış, pazarlama, proje yönetimi, iş geliştirme ve büyüme, marka değerinin oluşturulması/geliştirilmesi ve kar stratejileri alanlarında çalışmalar yürüten; uzun yıllar üst düzey yönetici olarak görev alan Mehmet Beyazyürek, 2022 sonu itibarıyla TRPharm’daki görevine başladı. Beyazyürek, TRPharm ürünlerinin yurt dışı pazarlama ve satış stratejisini oluşturma, ihracatı artırmak için hedef ülkeleri/bölgeleri tespit ederek bu ülke pazarlarını araştırma görevlerinden sorumlu olacak.

Ruhsatlandırma alanında önemli bir deneyime sahip Ebru Bozkurt ise Şubat ayı itibarıyla yeni görevine başladı. Marmara Üniversitesi Eczacılık Bölümü mezunu olan Bozkurt’un 25 yıllık ruhsatlandırma ve farmakovijilans deneyimi var. 2017 yılında TRPharm’a geçiş yapan Bozkurt, 5 yılı aşkın süredir farklı pozisyonlarda görev yaptığı şirkette artık Ruhsatlandırma ve Hasta Erişim Direktörlüğü yapacak. Bozkurt, ruhsatlandırma ve hasta erişim fonksiyonlarının etkili bir şekilde yürütülmesinden ve ekiplerinin yönetiminden sorumlu olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni