Ming'in Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Aziz Altun oldu

Ortak hedef mantığını esas alan oyunlaştırma tabanlı kurum içi sosyal platform Ming’te önemli bir atama gerçekleştirildi. Şirket değerlerinin en önemli kaynağını oluşturan insan gücüne yepyeni bir isim ekleyen Ming’in Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı deneyimli yönetici Aziz Altun oldu. 21 yılı aşkın sektör tecrübesiyle Aziz Altun, Ming’de sürdüreceği kariyer yolculuğunda şirketin büyüyerek devam eden başarısına katkı sağlamayı hedefliyor.

Çalışanların birbirleriyle ve kurumla olan etkileşimini, motivasyonunu ve bağlılığını artırmayı amaçlayan ilk kurum içi start-up programının ürünü olan Ming, göreve gelen Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Aziz Altun ile şirketlerin İK stratejilerine yönelik ilham veren çalışmalarını daha da ileriye taşımayı amaçlıyor. 

Ming Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Aziz Altun, Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde yine aynı bölümde master eğitimi aldı. 2002-2004 yılları arasında TÜBİTAK’ta Yazılım Mühendisi olarak çalışan Altun, 2004-2006 tarihlerinde ise Cybersoft şirketinde yine aynı pozisyonda görev aldı. 2007’de Kurucu Ortak olduğu İsomer Bilişim şirketinde Kıdemli Yazılım Mühendisi olarak çalışmalarını sürdürdü. Ardından İnnova şirketinde sırasıyla Kıdemli Yazılım Mühendisi, Takım Lideri, Türk Telekom, Avea, TTNET İşletme Mimarı, Payflex Smart Collect Takımı Yazılım Geliştirme Müdürü, Skywaveiot Yazılım Geliştirme Müdürü ve Grup Müdürü pozisyonlarında uzun yıllar çalışmalar yürüttü. 2021 yılında HUAWEI’de Yazılım Geliştirme Müdürü olarak görev alan deneyimli yönetici şu an ise kariyerine Ming’de devam ediyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni