Kullanıcı tabanındaki %50 yükselişin ardından Bybit, Dubai'de merkez ofisini açıyor

Dünyanın dört bir yanında bulunan 15 milyon kullanıcısıyla dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit’in merkez ofisi bugün itibarıyla Dubai’de kapılarını açıyor.. Orta Doğu ve Kuzey Afrika (ODKA) bölgesinin en büyük ikinci kripto para borsası1, bölgede daha güçlü bir biçimde boy göstermesiyle küresel arenada varlığını daha üst düzey bir konuma çıkaracak gelecek planlarını da ortaya koydu.  

One Central, Dubai World Trade Center’ın bir katının tamamında bulunan Bybit’in kurumsal merkez ofisi, Dubai’nin simgesel yapılarından Burj Khalifa ve Gelecek Müzesi manzarasıyla neredeyse 1.500 metrekarelik devasa bir alanda faaliyet gösterecek. 

Dubai’de faaliyet göstermek üzere prensip onayı alan ilk borsa hizmetlerinden biri olan Bybit, geçen yıl ODKA bölgesinde varlık gösteren 400’ü aşkın kripto ve blok zinciri işletmesi arasında ikinci sıraya adını yazdırarak inanılmaz bir büyüme ivmesi kaydetti. Popüler borsa, bölgedeki işlem hacmini 2023 yılında ikiye katlama yolunda da emin adımlarla ilerliyor2

Dünyanın kriptoya açılan kapısı olma ve dijital varlıkların geniş kitleler tarafından benimsenmesini sağlamak için büyük bir kararlılıkla ilerleyen Bybit; yepyeni iş ortaklıkları, potansiyeli yüksek cevherleri işlemeye olan bağlılığı ve yenilikçi ürün programlarıyla yeni mekânından, küresel varlığını daha da üst düzeye çıkarmanın yollarını arayacak. 

Merkez ofisi, küresel Bybit topluluğunun bağlantı kurması ve Altın Şehrin kalbindeki fırsat bolluğunu keşfetmesi için fiziksel bir mekân sunarak topluluğun ve güvenin inşa edilmesine adanmış durumda. 

  • Topluluk: Bybit, fikir alışverişinde bulunmak ve topluluğunu çeşitlendirmek için dünyanın dört bir yanında bulunan ortaklarını ve iş ortaklarını yeni mekânına davet ediyor. Profesyonel buluşmalardan canlı yayın olanaklarına kadar, Bybit ekosisteminin değerli üyeleri, özel alanlara erişebilecek ve topluluklarını büyütmek için ihtiyaç duydukları desteğe ulaşabilecek.  
  • Dinliyor, önemsiyor ve geliştiriyor: Bybit, ürün geliştirme deneyimini yeni merkez ofisinde topluluğun tam kalbinden ve ilk elden almayı planlıyor. Kullanıcıların geri bildirimlerini toplayacak ve ürün tasarımı ile ticarileşme süreçlerine ışık tutacak atölyelerin yanı sıra piyasaya yönelik en yeni fikirler ile trendler hakkında düzenlenecek paylaşım oturumlarının da üzerinde çalışılıyor. 
  • Yeni cevherler: Bybit, gerek Dubai’de gerekse dünyanın dört bir yanında çeşitli ve dinamik bir iş gücü oluşturmaya derinden bağlı. Yerel yetenekleri, yani yeni cevherleri işlemek amacıyla hackathon’lar ve diğer eğitici programlar ile girişimci programları düzenlemek için yerel kurumlarla yakın bir iş birliği içerisinde olacak ve yerel topluluğu ile arasındaki bağın önemini her zaman ön planda tutacak.

Bybit’in CEO’su ve kurucu ortağı Ben Zhou, “Dubai’nin çağın ötesinde hissi yaşatan silüetinin bir parçası olmaktan, daha da önemlisi, Dubai’yi resmen yeni evimiz olarak adlandırmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Dijital ekonomi baş döndürücü bir hızla gelişiyor, blok zinciri teknolojisi dayanak noktası ve bağ kurma aracı olma yolunda ilerlemesini sürdürüyor. ODKA bölgesinin ve dünyanın en ilerici dijital varlık merkezlerinden biri olan Dubai, son teknoloji ile altyapıyı ve dünyanın her yerinden gelen yetenekler ile vizyonu bir araya getirerek sektördeki fırsatları yakalama konusunda muhteşem konumlanmış durumda.” diyor. 

Zhou, merkez ofislerinin Bybit’in samimiyete, şeffaflığa ve yaratıcılığa olan bağlılığını yansıtacak şekilde tasarlandığını söylüyor. “Yeni ofisimiz, hayallerinin peşinden gidenler ile içerik üreticileri için fikir alışverişi yapabilecekleri ve Web3 dünyasındaki üst düzey fırsatların kapılarını aralayabilecekleri yenilikçi bir merkez olacak. Kriptoya Açılan Kapınız, Bybit ailesinin tüm dostlarına ve üyelerine sonuna kadar açık.”  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni