iyzico'dan alıcı ve satıcılar için yeni ürün!

iyzico, Alışveriş Kredisi ile 50 bin TL’ye kadar alışverişleri taksitlendiriyor

 

Türkiye’nin öncü ödeme ve elektronik para kuruluşu iyzico, kullanıcıların rahatlıkla alışveriş yapabilmeleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için “iyzico Alışveriş Kredisi” özelliğini devreye aldı. iyzico, Alışveriş Kredisi ile tek entegrasyonla, hızlı ve kolay bir şekilde taksitlendirilecek.  

 

“Ödemeyi demokratikleştirmek ve herkes için ulaşılabilir kılmak” amacıyla internetten alışveriş deneyimini hem alıcılar hem de satıcılar için kolaylaştıran iyzico, yeni hizmeti ‘Alışveriş Kredisi’ ile 500 TL ile 50 bin TL arasındaki sepet tutarlarını 36 aya kadar taksitlendirecek. iyzico, tek entegrasyonla hızlı ve kolay bir şekilde anlaşmalı bankalarla alışveriş kredisi imkanı sağlayacak.

 

iyzico Chief Product Officer Onur Doğruer: “Kullanıcılarımıza uygun finansal çözümler sunmak istiyoruz”

iyzico olarak hem alıcı hem satıcıların alışveriş deneyimlerinin etrafına bir ekosistem inşa ettiklerini söyleyen iyzico Chief Product Officer’ı Onur Doğruer, “Ödeme sistemleri alanımızdaki deneyimimizle “Kullanıcı ne ister” sorusuna odaklanıyoruz. Bu amaçla kullanıcılarımızın ihtiyaç ve beklentilerine göre sunduğumuz ürün ve hizmetleri genişletmeyi sürdürmekteyiz. Uçtan uca kusursuz bir çevrimiçi satın alma deneyimi sunmanın yanı sıra, ihtiyaçlarını ertelemeden istedikleri ürünlerle hızlı bir şekilde buluşturmak da bizim için çok önemli. Yeni ürünümüz alışveriş kredisiyle, kullanıcıların teknolojiden eğitime, giyimden mobilyaya tüm ihtiyaçlarını ertelemeden almasına ve kendi ritminde geri ödemeyebilmeleri için en uygun finansal çözümü sağlamaktayız. Bu sayede beklemeden ve ertelemeden, ihtiyaçlarına birkaç dakika içinde, uygun kredi oranlarıyla sahip olabilecekler” dedi. 

 

iyzico’nun internetten alışveriş yapmayı kolaylaştıran ürünü iyzico ile Öde seçeneğinin altında yer alan alışveriş kredisi ile hem üye iş yerleri, hem  de kullanıcılara  hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde alışverişlerini tamamlama imkanı sağlıyor. 

 

Alışveriş Kredisi ile üye iş yerleri, bankalarla ayrı ayrı iş birlikleri ve entegrasyonlar yapmak yerine tek bir iyzico ile Öde entegrasyonuyla kredi kullandırabilecek. Ayrıca kullanıcılarına alternatif ödeme yöntemi ile taksit kampanyalarına benzer şekilde vadeli ödeme çözümü sunabilecek.

 

Son kullanıcıysa, satın almak istediği ürün özelinde kart limitine takılmaksızın kolayca alışverişini tamamlayabilecek. iyzico üzerinden alışveriş kredisi kullanmak isteyen kullanıcılar, iyzico ile Öde’nin geçerli olduğu e-ticaret sitelerinde satın alacakları ürünü sepetlerine ekledikten sonra, ödeme ekranındaki alternatif ödeme yöntemlerinden biri olan iyzico ile Öde’nin altında bulunan “Alışveriş Kredisi” seçeneğini seçerek  başvuru yapabilecek. Banka tarafındaki süreçleri olumlu sonuçlanan kullanıcılar, tekrar ödeme sayfasına yönlendirilerek ödeme işlemlerini tamamlayabilecek. Kullanıcı bankaya borçlanarak çektiği alışveriş kredisini, taksiti kapsamında ödemesini bankaya gerçekleştirecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni