Gökhan Sığın, BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi CEO'su olarak atandı

BSH Ev Aletleri Grubu, 2018 yılından bu yana BSH Türkiye CEO’su olarak görev yapan Gökhan Sığın’ı, 130 ülkenin bulunduğu Gelişen Pazarlar Bölgesi’nden (REM) sorumlu CEO olarak atadı. 4,6 milyar nüfusu kapsayan REM, şirketin en hızlı büyüme potansiyeli barındıran bölgesi olarak değerlendiriliyor.

 

Avrupa’nın lider ev aletleri üreticisi BSH’nin dört ana yönetim bölgesinden biri olan Gelişen Pazarlar Bölgesi (REM) Başkanlığı görevine 2018’den beri BSH Türkiye CEO’su olarak görev yapan Gökhan Sığın atandı. 1 Mayıs 2023’de yeni görevine başlayan Gökhan Sığın, bu kapsamda Afrika, Orta Doğu, Orta Asya ve Asya Pasifik bölgelerinde, 130 ülkenin, 14 iştirakin ve 9 fabrikanın sorumluluğunu üstlenecek. Gökhan Sığın, yeni görevine ek olarak Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı’nı da yürütecek.

Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Gökhan Sığın, İngiltere’deki University of Bristol Üniversitesi’nden MBA derecesi aldı. Profesyonel kariyerine 1997 yılında Lister Petter şirketinde Proje Yönetici Yardımcısı olarak başlayan Sığın, 1999 yılında BSH Ev Aletleri’ne Planlama Yöneticisi olarak katıldı. 2003-2009 yılları arasında Bölgesel Planlama Müdürü olarak görev yaptı. 2009 yılında BSH’nin üst segmente yönelik markası Gaggenau’da Satış Müdürü olarak çalışmaya başladı. 2011-2015 yılları arasında ise Gaggenau ve Özel Müşteriler Direktörlüğü görevine getirildi. 2015 yılında Dubai’ye giderek, BSH Ev Aletleri Ortadoğu CEO’su olarak görev yapan Gökhan Sığın, 2018 yılından beri BSH Türkiye CEO’su olarak görev yapıyordu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni