Allergan Aesthetics Türkiye'nin Yeni Genel Müdürü Adrian Louzao Pino Oldu

Adrian Louzao Pino, 1 Mart 2023 tarihinden itibaren Bir AbbVie şirketi olan Allergan Aesthetics Türkiye’nin Genel Müdürü olarak görev yapacak. 

Louzao Pino, 2013 yılından bugüne kadar Allergan ve AbbVie’de Birleşik Krallık, İspanya ve Portekiz’de pazarlama ve ticari fonksiyonlarda farklı roller üstlendi. 2021 yılında AbbVie Şikago’da Göz Sağlığı ve Nörolojik Bilimler Küresel Pazarlama Direktörü görevine atanan Louzao Pino, daha sonra Göz Sağlığı ve Nörolojik Bilimler Ticari Direktörü olarak çalışmaya başladı. Bu görevinde marka stratejilerini oluşturmak ve yerel projeleri yönetmek için küresel ve uluslararası pazarlarda Göz Sağlığı ve Nörolojik Bilimler alanlarına liderlik etti. Bölgedeki portföy büyütme fırsatlarına odaklanarak Kanada, Çin ve Japonya gibi büyük pazarlarda önemli projeleri başarıyla hayata geçirdi.

İspanya Barselona Üniversitesi Eczacılık bölümünden mezun olan Adrian Louzao Pino, İspanya’da EADA Business School’da Pazarlama Yüksek Lisansını ve İngiltere’de Cambridge Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı.

Ekim 2020’den bu yana Allergan Aesthetics Türkiye Genel Müdürü olarak görevini sürdüren Barlas Döner ise İngiltere’de bulunan Allergan Aesthetics Uluslararası Pazarlama ve Ticari Operasyonlar ekibinde, Marka Mükemmelliği ve Satış Gücü Etkinliği Başkan Yardımcısı pozisyonuna atandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni