Adel Kalemcilik, çocukların hayallerini renklendirmeye devam ediyor

50 yılı aşan tecrübesi ile kırtasiye sektöründe Türkiye’nin lider firması olarak çalışmalarını sürdüren Adel Kalemcilik, ‘Çocukların Festivali’nde birbirinden renkli atölye çalışmaları ile yer alıyor. 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de düzenlenen festivalde Adel Kalemcilik, farklı yaş grubundan çocukların hayallerini çeşitli atölyeleri ile destekliyor.

1969 yılından bu yana Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Adel Kalemcilik, çocukların hayallerini şekillendirip renklendirerek iz bırakmak isteyen herkesin hayatında olma vizyonu ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Adel Kalemcilik, 5 Mayıs tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde kapılarını açan Çocukların Festivali’nde üç gün boyunca 4-6 ve 6-8 yaş grubundaki çocuklara, origami boyadan keçeli kalem ile böcek kavanozu yapımına kadar yaratıcı ve renkli atölye çalışmaları sunuyor. Düzenlenecek atölye çalışmalarının sonunda katılan her çocuğa Renk Koruyucu Sertifikası verecek olan Adel Kalemcilik, festivalin ilk günü deprem bölgelerinden gelen çocukları ağırlayarak, oluşturulan atölye çalışmaları ile onlara moral ve motivasyon desteği sağlayacak. Festivalde çocuklar, Adel ürünleri ile hayallerini renklendirme ve kağıda dökme imkanı bulacaklar.

Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Nazlı Soylu 2019 yılında da katılım gösterdikleri Çocukların Festivali’nde bu yıl da yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Nazlı Soylu sözlerine şöyle devam etti; “6 Şubat tarihinde 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi, çocuklar için de büyük yıkıma neden oldu. Festivalin ilk gününde depremden etkilenen çocuklarımızı ağırlamak, onlara moral vermek, hayallerini kaybetmemeleri, renkli hayaller kurmaya devam etmeleri için burada olmak bizlere de motivasyon kaynağı oluyor. 6-7 Mayıs tarihlerinde bilet satışından elde edilen gelirin deprem bölgesinde oyun parkları inşa etmek için kullanılacağı Çocukların Festivali, Adel Kalemcilik’in özündeki iyilik değeri ile örtüşüyor. Türkiye’nin lider kırtasiye markası olan Adel Kalemcilik olarak, kurulduğumuz ilk günden bu yana sanatın ve yaratıcılığın destekçisi olduk. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yaratıcılıklarını desteklemeye, onların gelişimine katkı sağlayacak etkinliklerde yer almaya devam edeceğiz.”

“Kalite, Yenilikçilik, Başarma Tutkusu ve İyilik” olmak üzere 4 temel değeri ile hayallerini şekillendirmek, renklendirmek ve iz bırakmak isteyen herkesin hayatında olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Adel Kalemcilik, Birleşmiş Milletler’in 2030 yılına kadar ulaşmayı hedeflediği Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları içinde yer alan “İklim Eylemi ve Nitelikli Eğitim” alanlarında “İyilik Ağacı” çatısı altında kurumsal sosyal sorumluluk projelerini yürütüyor. 

6-7 Mayıs tarihlerinde bilet satışından elde edilen gelirin deprem bölgesinde oyun parkları inşa etmek için kullanılacağı Çocukların Festivali, sergiler ve atölye çalışmaları ile üç gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Festival hakkında daha detaylı bilgi için cocuklarinfestivali.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni