Vodafone Mobil Ödeme Müşterileri Harcadıkça Kazanacak

Vodafone, kazandıran tekliflerle müşterilerinin dijital deneyimini artırmaya devam ediyor. Vodafone Mobil Ödeme müşterileri, Mayıs ayı boyunca faturaya yansıtarak yapacakları her 10 TL’lik harcamada 1 çekiliş hakkı kazanacak. Çekilişle 1 kişiye Monster dizüstü bilgisayar, 4 kişiye ise Apple Airpods 3. nesil kulaklık hediye edilecek. Son katılım tarihi 2 Haziran. 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine dijital dünyada kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri’nin Mayıs boyunca geçerli olacak yeni kampanyasında Vodafone Mobil Ödeme müşterileri, faturaya yansıtarak yapacakları her 10 TL’lik harcama için 1 çekiliş hakkı kazanacak. Çekilişte 1 kişiye Monster dizüstü bilgisayar, 4 kişiye ise Apple Airpods 3. nesil kulaklık hediye edilecek. Çekilişe katılmak için son tarih 2 Haziran.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone Mobil Ödeme çözümümüzle faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek alışveriş yapma imkânı sağlıyoruz. Dijital Abonelik, Oyun ve Uygulama Mağazası gibi işyerlerinden yapılan alışverişlerin yanı sıra e-ticaret platformumuz Her Şey Yanımda’da yapılan harcamaları müşterilerimizin faturasına yansıtma veya ön ödemeli hatlarında bakiyeden düşme imkânı sunuyoruz. Yeni kampanyamızla, Vodafone Mobil Ödeme müşterilerimiz Mayıs boyunca faturaya yansıtarak yapacakları her 10 TL’lik harcama için 1 çekiliş hakkı kazanacak. Tüm müşterilerimizi kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.” 

Katılım nasıl olacak?

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin Mobil Ödeme servisinin aktif olması gerekiyor. Müşteriler, yapacakları mobil ödeme harcaması sonrası SMS ile iletilecek olan başvuru formu üzerinden katılım sağlayabilecek. Faturaya yansıtılarak yapılan her 10 TL’lik harcama 1 çekiliş hakkı kazandıracak. Mobil Ödeme servisini ilk defa kullanacak müşteriler, kampanyaya katılmaları durumunda ek 1 çekiliş hakkı daha kazanacak. Müşteriler, çekiliş döneminde yapacakları ekstra harcamalarla çekiliş haklarını artırabilecek. Mobil Ödeme servisini aktif etmek isteyen müşterilerin, kişisel dijital asistan TOBi üzerinden veya Vodafone Yanımda uygulamasından başvuruda bulunmaları veya SMS ile “MOBILODEMEAC” yazıp 7878’e göndermeleri yeterli oluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni