TÜRKÇE RAP’İN YENİ YOLCUSU ELBRO

Hayatımızın her anında yanımızda olan müzik kültürü gün geçtikçe gelişmeye ve evrilmeye devam ederken bünyesine de yeni isimler kazandırmaya devam ediyor. Ülkemizde yıllardır Pop müziği ön plandaydı. Fakat günümüzde Pop’un yerini resmen Türkçe Rap almaya başladı. Popüler kültürün ve özellikle de gençlerin büyük etkisi ile Türkçe Rap eskisinden daha çok rahabet görmeye başladı. Türkçe Rap artık yer altı müziği değil. Herkesin sevdiği bir müzik türü olmayı başardı. YouTube ve Spotify gibi popüler platformlarda trendleri bırakmayan Türkçe Rap şarkıları genç kitlenin ilgisi altında olduğu sürece bi hayli daha zirveyi bırakmayacak gibi duruyor.

Gün geçtikçe bünyesine yeni isimler kazandıran ve bu isimlere artık global anlamda ün kazandırmayı başaran Türkçe Rap sektörü Uzi El Chavo, Lvbel C5, Çakal, Reckol, Motive, Batuflex, Şehinşah, Heijan, Muti gibi yeni isimleri dünya üzerinde tanınır hale getiriyor. Başka ülkelerden de dinleyici elde eden bu isimler kısa sürede global anlamda bir rapstar haline gelmeye başlıyor.

Son dönemde Türkçe Rap sektörüne adını yazdıran yeni bir isim ise ELBRO gerçek ismi Barış Naşal olan ve gelecek vadeden genç rap sanatçısı kısa sürede yayınladığı parçalar sayesinde binlerce kez izlendi ve Spotify’da mavi tikli resmi hesabında yayınlanan şarkıları yüksek kitlelere hitap eden oynatma listelerine girdi. Henüz 20 yaşında olan ve üniversite öğrencisi olan Elbro İnstagram hesabında paylaştığı son gönderide ise yeni yılda yeni projelere odaklanmış durumda olduğunu açık bir şekilde ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni