Samsung, giyilebilir cihazlar için yeni ses ve kamera güncellemesini duyurdu

Samsung, ileri seviye ses özellikleri ile gerçekçi bir ses deneyimi sunan kulak içi kulaklıkları Galaxy Buds2 Pro ve sağlıklı yaşam vizyonunun zirvesi Galaxy Watch akıllı saatler için yeni yazılım güncellemeleri yayınladı. Yeni güncellemeler ile kullanıcılar, Galaxy Watch akıllı saatleri ve Galaxy Buds2 Pro kulaklıklarıyla daha sürükleyici bir görüntü ve ses deneyimi yaşayacak.

Samsung, Galaxy Watch akıllı saatler ve Galaxy Buds2 Pro kulaklıklar için ses ve görüntü deneyimini bir üst seviyeye taşıyan, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak önemli güncellemeler yayınladı. 

Galaxy cihaz kameralarının sunduğu deneyim, ileri teknolojilere sahip model giyilebilir cihazlarla birlikte kullanıldığında artık daha da güçleniyor. Samsung’un yeni güncellemesi ile 360 Derece Ses Kayıt özelliği, video içeriklere sürükleyici ses deneyimini de dâhil ediyor. Ayrıca, ‘Camera Controller’ uygulamasına gelen yeni güncellemeyle birlikte, giyilebilir cihaz üzerinden kamera yakınlaştırma ve uzaklaştırma işlemleri de kolaylaşıyor. 

360 Derece Ses Kayıt özelliğiyle en sürükleyici ve gerçekçi ses deneyimi 

Samsung’un yeni güncellemesiyle gelen 360 Derece Ses Kayıt özelliği sayesinde kullanıcılar, video kaydı esnasında sesleri tam da duydukları gibi en gerçekçi haliyle kaydedebilecekler. Galaxy Buds2 Pro kulaklıklar bir Galaxy akıllı telefonla eşleştirildiğinde, kullanıcılar profesyonel düzeyde videolar çekebilecek. Videodaki sesler ise en yüksek kaliteyle ve en gerçekçi haliyle kaydedilebilecek. Böylece, ağır profesyonel ekipmanlara gerek kalmadan üst düzey kalitede video ve ses kaydı almak her an her yerde mümkün olacak. 

Samsung’un 360 Derece Ses Kayıt özelliğinde sesler, kulaklıkların her birinde yer alan mikrofonlar kullanılarak, 360 derece açıyla alınıyor. Görüntüleri izleyen herkes, kendini bir müzik festivalinin tam ortasında ya da bir ormanda akan bir ırmağın kıyısında bulabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, cihazları ile eşleştirdikleri kulaklıklarla çektikleri videoyu kendi cihazlarında veya sosyal medya üzerinden oynattığında, o anları gerçeğe en yakın haliyle adeta yeniden yaşıyor. 

LE Audio teknolojisi ile ses deneyiminde yeni bir dönem başlıyor

360 Derece Ses Kayıt özelliğiyle, Galaxy ürün serisinde ilk kez gelişmiş Bluetooth ses standardı LE Audio teknolojisi kullanılıyor. Bu yeni teknoloji, daha iyi bir ses kalitesi sunuyor ve pil ömrünü uzatıyor. Müzik dinlemeyi daha keyifli hale getiren LE Audio teknolojisi aynı zamanda daha geniş bir yelpazede ses deneyimi vadediyor. Bu sayede kullanıcıların başkalarıyla da paylaşabileceği, daha gerçekçi ve zengin ses özellikleri sunuluyor. LE Audio, Galaxy Buds2 Pro’yla gelen bir yenilik olarak sol ve sağ mikrofonlardan aynı anda çift ses kaydına olanak sağlıyor. Galaxy Buds2 Pro kulaklıklarını Galaxy Z Flip4 veya Fold4 cihazlarıyla eşleştiren kullanıcılar, hem yüksek kalite stereo ses hem de en iyi görüntü kalitesine sahip videolarla benzersiz bir deneyim yaşıyorlar. 

Galaxy Watch akıllı saatler, Camera Controller uygulamasıyla en iyi kareleri yakalıyor 

Galaxy akıllı telefonların vadettiği fotoğraf ve video deneyimi, kullanıcılara yaratıcılıklarını her durumda kendi ellerinde bulundurma olanağı sunuyor. Galaxy Watch akıllı saatlerde yer alan Camera Controller uygulaması, kullanıcıların telefon kameralarını doğrudan saatleri üzerinden yönetebilmesini sağlıyor. Yakın zamanda Galaxy Watch5 ve Watch4 serisi için yayınlanacak yeni güncellemeyle Camera Controller uygulamasına görüntü yakınlaştırma ve uzaklaştırma özellikleri ekleniyor. Böylece Galaxy akıllı telefon ve Galaxy Watch ikilisi, bir arada kullanıldığında Galaxy’nin kamera deneyimini bir adım ileri taşıyor. Kullanıcılar, akıllı saatin ekranı üzerinde parmak hareketiyle veya akıllı saatin döner çerçevesini oynatarak, telefon kamerasında yakınlaştırma veya uzaklaştırma yapabiliyor. Özellikle toplu fotoğraf çekimi veya uzaktan tek başına selfie çekimi sırasında en iyi görüntüyü yakalamak için akıllı telefonu hareket ettirmeye gerek kalmadan da çekim yapmak mümkün oluyor. 

Yeni 360 Derece Ses Kayıt özelliği, Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 cihazlarında yazılım güncellemesiyle birlikte 16 Ocak tarihinden itibaren kullanılmaya başlandı1. Güncellenen Camera Controller uygulaması ise Galaxy Watch5, Watch5 Pro modellerinde 26 Ocak tarihi itibarıyla, Watch4 ve Watch4 Classic akıllı saatlerde ise 6 Şubat tarihi itibarıyla kullanıma açıldı2. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni