PMPL Türkiye Bahar Sezonu'nda Final Heyecanı Başlıyor

PUBG MOBILE Türkiye Bahar Sezonu Lig Aşaması’ndan çıkan takımlar bu hafta sonu düzenlenen finallerde PMPL Avrupa Şampiyonası’na yükselen ilk 8 takım olmak için kıyasıya mücadele edecek.

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG MOBILE’ın Türkiye’deki espor takviminde 2023 PMPL (Pro League) Türkiye Bahar Sezonu lig aşaması sona erdi. 20 Mart – 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen lig aşamasında Türkiye’nin en iyi 20 takımı arasından S2G Esports takımı ilk sırada tamamlamayı başardı. Takımların finallerde PMPL Türkiye Lig Şampiyonluğu ve PMPL Avrupa Şampiyonası’na katılmak için kıyasıya mücadele edeceği final maçları ise 28 – 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Karşılaşmalar PUBG MOBILE Espor Türkiye kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Heyecan dolu mücadelelere ev sahipliği yapan lig aşamasında kıran kırana maçlar oynandı. Üç haftalık lig ve üç haftalık süper haftasonu maçlarına ev sahipliği yapan PMPL Türkiye Bahar Sezonu Lig Aşaması’nın lider tamamlayan takım ise son Dünya şampiyonu S2G Esports oldu.

392 puanla lig aşamasını ilk sırada tamamlayan S2G Esports’u 367 puanla Regnum Carya Esports takımı takip etti. Üçüncü sırada ise 360 puan ile Next Rüya Esports ekibi yer aldı. 20 takımın mücadele ettiği lig aşamasında turnuvaya veda eden takımlar ise New Boss Esports, Galakticos, Galatasaray Espor ve GMT Esports oldu.

Büyük final heyecanı başlıyor

Toplamda 150 bin dolarlık (2,91 milyon TL) ödül havuzuna sahip olan turnuvanın final aşamasında ilk sekize kalan takımlar PMPL Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak. 

Final aşamasında mücadele edecek takımlar ise şu şekilde; S2G Esports, Regnum Carya Esports, Next Rüya, Fire Flux Esports, Ozarox Esports, Denizbank Wildcats, FUT Esports, Melise Esports, Getso Esports, SHN Esports, Digital Athletics, Kaos Espor, Beşiktaş Esports, Mavidance Esports, Bra Espor ve Solo Bad Boys Reborn.

PMPL Türkiye Bahar Sezonu’nda heyecan dolu final maçlarının tamamı PUBG MOBILE Türkiye ve PUBG MOBILE Türkiye Esports Youtube kanalları, TikTok ve Facebook hesapları üzerinden saat 19.00’dan itibaren canlı olarak takip edilebilecek.

PUBG MOBILE ile ilgili daha fazla bilgi için  Instagram, Youtube, TikTok, Facebook, Twitch, Twitter ve hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni