Ötekilerin Kahramanı Gölcüklü Tiyatroseverlerle Buluşuyor

Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında komedi ve trajediyi içerisinde barındıran “Ötekilerin Kahramanı” adlı tiyatro oyunu, Gölcüklülerle buluşacak.

 

Gölcük Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri ile ilçede yaşayan vatandaşları ücretsiz tiyatro keyfi yaşatmaya devam ediyor. Gölcük Belediyesi tiyatro etkinlikleri kapsamında; “Ötekilerin Kahramanı” adlı tiyatro oyunu, 12 Kasım Cumartesi günü 20.00’da Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda Gölcüklülerle buluşacak. Gazeteci yazar Mevlüt Soysal’ın kaleme aldığı “Ötekilerin Kahramanı” adlı oyun, Alternatif Tiyatro tarafından sahnelenecek. Komedi ve trajediyi içerisinde barındıran oyun ile Gölcüklüler keyifli bir akşam yaşayacak.

 

OYUNUN KONUSU

Tiyatro ile var olan ve tiyatro uğruna her şeyini kaybeden bir adamı en son eşi terk edip kızıyla birlikte başka bir eve taşınır. Adamın eşine ait yeni evde geçirdiği birkaç saatin ardından ise sokağa çıkma yasağı ilan edilir. Fakat bu yasaktan ikisi de geç haberdar olur. Mecburen aynı evde kalacaklardır. Pandemi döneminin ilk aylarında gündelik hayata giren yeni alışkanlıkların hatırlatıldığı oyun, iyi yürekli, saf ve başarısız tiyatrocunun komediyle başlayıp trajediyle biten hikayesini anlatırken, var oluş üzerine psikolojik irdelemeler yapıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni