Mudanya’yı Kurtuluş Günü Coşkusu Sardı

Mudanya Belediyesi, 12 Eylül Mudanya’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlamalarını Mütareke Meydanı’nda düzenlediği konserle noktaladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun önünü açan Mudanyamızın kurtuluş günü coşkusu, tüm Mudanya’yı sardı. Mudanya’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında İskele Meydanı’nda resmi tören düzenlendi. Mudanya’nın kurtuluş günü kutlamaları, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi’nin Mudanya savunmasının simgesi Şehit Şükrü Çavuş’un İskele Meydanı’ndaki anıtına İstiklal Madalyası’nı sunmasıyla başladı. Kutlamalar, Mütareke Meydanı’nda devam etti.

 

Sevilen sanatçılar Ali ve Aysun Kocatepe konserinde Mudanyalılarla bir araya geldi, Mudanya’da kahramanlık türküleri rüzgarı esti.

 

Konser sonunda sanatçılara teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu toprakları bize vatan olarak emanet eden Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Mudanyalı Şükrü Çavuş ve isimsiz kahramanlarımıza bir kez daha minnetlerimizi sunuyoruz.

 

Yeniden doğuşun kutlu olsun Mudanya” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni