Mcdodo'dan Anneler Günü'ne özel indirimler… Annelerin enerjisi hiç bitmesin diye

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, Anneler Günü’nde alışılmış seçenekleri bir kenara bırakıp teknolojinin konforunu hediye etmeyi vadediyor. Şarj problemini ortadan kaldıran Mcdodo’nun çok fonksiyonlu 25W kablosuz şarj standıyla, annenize vakit ve enerji kazandırabilirsiniz. Ayrıca LED ışıklı hızlı şarj kabloları, tablet kalemleri, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, MagSafe kılıflar ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürün de teknolojik anneleri bekliyor!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, bu Anneler Günü’nde de anneleri mutlu ediyor. Her yaştan insanın teknolojik aletlere ihtiyacı olduğu mottosuyla hareket eden Mcdodo, çok özel bir Anneler Günü kampanyasıyla teknoloji meraklılarına favori ürünlerde indirim fırsatı sunuyor.

Anneler Günü özel indirimi

Başta en yeni ve popüler ürünlerden biri olan çok fonksiyonlu 25W kablosuz şarj standıyla olmak üzere USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürün; mayıs ayı boyunca mcdodo.com.tr’de Anneler Günü’ne özel indirimlerle sunulacak. Tüm dünyada kalitesi kanıtlanmış 350’nin üzerinde aksesuar seçeneği, teknolojik anneleri mutlu edecek!

Yenilikçi ve iddialı tasarımlar

Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo, ürünlerini dünyanın birçok noktasından yeni insanlara ulaştırmaya devam ediyor. Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor.

En trend hediye seçeneği: 3 in 1 katlanabilir şarj standı

Bu Anneler Günü’nün en iddialı hediye seçeneklerinden biri olan ve çoklu şarj imkanı sunan yeni şarj standı; boyutu, tasarımı ve kullandığı üst düzey teknolojiyle ilkleri barındırıyor. Katlanabilir akıllı tasarımıyla, sadece bir powerbank boyutundaki taşınabilir bu ürün, 3 cihazı aynı anda hızlı şarj etme imkanı sunuyor. 

Mcdodo’nun bu yıla damga vuracak olan yenilikçi ürünü olan 3’ü 1 Arada 25W Kablosuz Şarj Standı; bu zamana kadar yapılmamış bir şey yaparak akıllı tasarımıyla standı powerbank boyutuna getirip taşınabilir kılıyor.   Yani güçlü MagSafe özelliğiyle telefon, akıllı saat ve kulaklığınızı aynı anda şarj edebileceğiniz stand, asıl farkı akıllı tasarımıyla yaratıyor. Diğer şarj standlarına göre daha küçük boyutuyla az yer kaplayan ve taşınabilir olan bu model, katlanabilir özelliğiyle 60 derece açılarak aynı zamanda telefon standı olarak da kullanılabiliyor. 

3’ü 1 Arada 25W Kablosuz Şarj Standı, Anneler Günü özel fiyatıyla 1.144,90 TL yerine 1.099 TL’ye satışa sunuluyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni