Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarı açılıyor

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde faaliyet gösterecek “Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarını” açıyor. 2004 ile 2011 yılları arasında doğan adayların katılabileceği konservatuvarda yer almak isteyenler 7 Ekim tarihine kadar Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası ve Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi yerleşkesine başvurabilecek.

 

Bölgesinde öncü ve örnek çalışmalarını birer birer ortaya koymaya devam Lüleburgaz Belediyesi bir önemli projeyi daha hayata geçiriyor. LYSA’da, Lüleburgaz Belediyesi Konservatuvarı için yetenek taramasına çıkıyor. Başvuru süresinin en son 7 Ekim tarihinin olacağı konservatuvarın ilk sınavları 8-9 Ekim tarihlerinde LYSA’da gerçekleştirilecek.

 

Kimler başvurabilecek?

Lüleburgaz Belediyesi Belediye Konservatuvarı’nın 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yer almak isteyen 2004 ile 2011 arasında doğan herkes başvuru yapabilecek. Başvurular bizzat Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda yer alan Kültür İşleri Müdürlüğü’ne ve Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi yerleşkesine yapılacak. Bununla birlikte başvuru sürecinin ardından 8-9 Ekim tarihlerinde sınava girecek adaylarda herhangi bir müzik eğitim almış olması koşulu aranmayacak.

 

Müzikal duyuş sınavı!

Müzikal duyuş sınavında ise adaylara 5 tek ses, 5 çift ses, 5 üç ses, 3 ezgi ve 3 ritim sorulacak. Adaylardan bir çocuk şarkısı ya da marş söylemesi istenecek. Müzikal duyuş sınavına katılacak öğrencilerin başvuru esnasında 2 adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi ve öğrenim durumunu gösterir belge getirmesi zorunlu olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni