İEF Çim Konserleri’nde finali Haluk Levent yaptı

Ziyaretçilerini on gün boyunca ünlü isimlerle buluştuğu 91. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri, son gece sahnesinde Haluk Levent’i ağırladı. Levent konser alanını dolduran on binlerce İzmirliye unutulmaz bir gece yaşattı. Finalde Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuyan Levent, İzmir Marşı’nı ise 100. yıl coşkusu içinde seyircilerle birlikte söyledi.  

 

91. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri 2-11 Eylül tarihleri arasında Kültürpark’ta birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Çim Konseri sahnesinin son konuğu ise sosyal projeleriyle de adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı Haluk Levent oldu. Levent’e dans ekibi de horon ve zeybek oyunlarıyla eşlik etti. Levent’in iki saati aşkın performansına hep bir ağızdan eşlik eden kalabalık, “Yansın, sönsün ışıklar” şarkısında ise telefonlarının ışıklarını yakıp söndürerek ortaya hareketli görüntüler çıkardı. Konserde en çok alkışı ise Haluk Levent’in finalde söylediği İzmir Marşı aldı. İzmir Marşı’na binlerce kişi eşlik etti.

 

Rock &Rap sahnesinde ise Contra ve Anıl Piyancı sahne aldı. Rap müziğin dikkat çeken isimleri Contra ve Anıl Piyancı hem kendi parçalarını hem de birlikte parçalar seslendirdi. Gençlerin ağırlıkta olduğu seyirciler rapçilerin şarkılarına eşlik etti. 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Folkart ana sponsorluğu Migros etkinlik sponsorluğu, Batı Anadolu, Çimentaş, ESBAŞ, İZKA İnşaat, Jimmy Key, Karluna, Luna, Nemport, Tankar, Uniteks sponsorluğu, Kafa Radyo medya sponsorluğunda düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin her yaş grubuna hitap eden etkinlikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz günler yaşattı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni