HUAWEI Watch 4 Pro: Tek Dokunuşla Sağlık Analizi ile Çok Yönlü Premium Akıllı Saat

HUAWEI WATCH 4 ve WATCH 4 Pro, amiral gemisi bir akıllı saatin ne olabileceğinin sınırlarını zorluyor. Yeni seri, en gelişmiş sağlık yönetimi özellikleri paketi ile birinci sınıf fütüristik estetik tasarıma sahip. Bu akıllı saat ile kullanıcılar sağlıklarını şık bir şekilde yönetebilir ve kendilerine özenli bir şekilde bakma konusunda daha proaktif olabilirler.

 

HUAWEI WATCH 4 Serisi’nde standart olarak bulunan TruSeen 5.0+ kalp atış hızı izleme özelliğine sahip tıbbi sınıf EKG ve 8 kanallı optik kalp atış hızı sensörü, aritmi, kalp ritmi ve nabız düzeni gibi kalp sağlığı göstergelerinin doğru bir şekilde izlenmesini sağlıyor. Bu gelişmiş teknoloji, çeşitli sonuçların hassas EKG analizini sağlayarak kullanıcıları düzensiz kalp atışı ve arteriyel sertlik gibi kalple ilgili önemli risklere karşı uyarıyor.

 

Erken akciğer fonksiyon bozukluğu belirtileri genellikle tespit edilmez, ancak HUAWEI WATCH 4 Serisi yeni Solunum Kontrolü ile bu sorunu ele alıyor. Solunum hızı, SpO2 aralığı ve öksürük sesleri gibi objektif göstergeler, sigara içme veya hava kirliliği gibi risk bilgileriyle birlikte, tescilli bir solunum spektrumu analiz algoritması yardımıyla akciğer sağlığını değerlendiriyor. Yeni tanıtılan HUAWEI Sağlık Uygulaması, değerlendirme sonuçlarına ve özel tavsiyelere kolay erişim sağlayarak kullanıcıları önleyici tedbirler alma ve akciğerlerini koruma konusunda güçlendiriyor.

 

HUAWEI WATCH 4, HUAWEI TruSleep 3.0 ile gelişmiş uyku izleme özelliğine de sahip. Uyku takibinde geliştirilmiş doğrulukla, kullanıcının uyku süresini otomatik tespit etme ve vücut hareketi, kalp atış hızı ve HRV’ye dayalı çoklu fizyolojik parametreleri analiz ederek uyku ve şekerlemelerin (hafif uyku, derin uyku, REM ve uyanıklık dahil) kapsamlı uyku yapısını sunma yeteneğine ek olarak uykunuzun kalitesini de kaydediyor.

 

Üst düzey kullanıcı deneyimi sunan birinci sınıf malzemeler ve tasarım

HUAWEI WATCH 4 Pro, akıllı saate lüks bir his veren havacılık sınıfı titanyum kasaya sahipken, saat kadranındaki sektör lideri Küresel Safir Cam, günlük kullanıma dayanacak sağlamlıkla şık bir dokunuş katıyor. HUAWEI WATCH 4, fütüristik bir stil için aerodinamik estetik getiren 3D kavisli cam ile siyah paslanmaz çelik kasa tasarımına sahip. Ay ve altı farklı gezegeni temel alan saat kadranları, serinin temasına uyum sağlıyor.

 

HUAWEI WATCH 4 Pro, %71,72 ekran-gövde oranına sahip 1,5 inç Düşük Sıcaklık Polikristal Oksit (LTPO) esnek ekrana ve 1Hz kadar düşük enerji tasarruflu Her Zaman Açık Ekran (AOD) bulunuyor. HUAWEI WATCH 4, %74’e varan ekran-gövde oranına sahip 1,5 inç LTPO esnek ekrana ve daha iyi görünürlük için 0,855 mm’lik ince bir çerçeve sunuyor. Her iki akıllı saat de 30 metreye kadar serbest dalış direncini, 5ATM su direncini destekliyor ve IP68 derecesine sahip. 

 

Hem HUAWEI WATCH 4 Pro hem de HUAWEI WATCH 4, kendi benzersiz kayışlarıyla birlikte geliyor. HUAWEI WATCH 4 Pro, iki seçeneğe sahip: H şeklinde çıkarılabilir tasarıma ve cilalı yüzeye sahip Titanyum bilezik veya çağdaş ve zarif görünüm için el yapımı yüzeye sahip Koyu Kahverengi Deri kayış. HUAWEI WATCH 4, temizlenmesi de kolay sportif, minimalist görünüme sahip siyah Floroelastomer kayışla birlikte geliyor.

 

Zirvede kalmak için sağlık bilgilerinize gerçek zamanlı erişin

HUAWEI WATCH 4 Serisi, kalp atış hızı ve SpO2 gibi geleneksel göstergelerin yanı sıra EKG, Arteriyel sertlik tespiti, stres seviyeleri, cilt sıcaklığı ve akciğer fonksiyonu gibi gelişmiş izleme özelliklerini de içeriyor. Health Glance ve Health Trends, sezgisel bir dalga grafiği de dahil olmak üzere değerlendirmenin kolay anlaşılır genel görünümlerini sağlıyor. Akıllı Sağlık Hatırlatıcıları, kullanıcıların sağlıklı kalp atış hızı ve kan oksijen seviyelerini korumalarına yardımcı olmak için zamanında bildirimler ve öneriler gönderiyor. Ayrıca anormallikler için gerçek zamanlı hatırlatıcılar sağlayarak sizi herhangi bir sorun hakkında erkenden uyarıyor.

 

HUAWEI Sağlık Uygulaması’ndaki Sağlık Topluluğu işlevi ile kullanıcılar, sağlık ölçümlerini ve güncellemelerini görüntülemeleri için ailelerini ve arkadaşlarını davet edebilirler. Sağlık Topluluğu işlevi, kullanıcıların düşme tespiti ve anormal okumalar için uyarılar ile sevdiklerinin sağlığını uzaktan kontrol etmelerini sağlıyor.

 

100’den fazla farklı spor modu ile fitness programınızı geliştirin

HUAWEI WATCH 4 Serisi, kullanıcılara koşu, bisiklet ve yüzme gibi popüler aktiviteler de dahil olmak üzere 100’den fazla spor modu sunan olağanüstü bir fitness arkadaşı. En yeni akıllı saat, zorlu su basıncı testlerinden geçen, tuzlu suya, sıcaklığa ve darbeye dayanabilen Serbest Dalış Modu ile geliyor. Ayrıca, dalış için su sıcaklığı izleme ve pusula işlevlerini de içeren saat, sporcular ve açık hava meraklıları için ideal bir fitness aracı haline geliyor.

 

Geliştirilmiş Aktivite Halkaları işlevi güçlü bir motivasyon aracı olarak kullanıcıların fitness hedeflerine ulaşmalarını sağlıyor. Gün boyunca kaydettikleri ilerleme hakkında gerçek zamanlı geri bildirim ve uyarılar sayesinde kullanıcılar kişisel hedeflerine ulaşmak ve bu hedefleri aşmak için sürekli olarak teşvik ediliyor.

 

Bir akıllı saatte isteyebileceğiniz her şey

HUAWEI WATCH 4 Serisi, verilerin ve aktif uygulamaların daha kolay görüntülenmesi için dergi tarzı bir düzende yeni bir UX tasarımı sunuyor. Yükseltilmiş eSIM işlevi bağımsız arama ve mesajlaşmaya izin verirken, Super Link işlevi aynı hesaptaki akıllı telefonlar ve kulaklıklarla bağlantı kurarak kullanıcıların saatlerinden arama yapabilmelerini, müziği kontrol edebilmelerini ve uzaktan fotoğraf çekebilmelerini sağlıyor. Huawei’nin saatler için ilk harita uygulaması Petal Maps Watch Edition, akıllı telefona ihtiyaç duymadan navigasyon hizmetleri sunuyor. Hatta gerçek zamanlı senkronizasyonu ve titreşimli hatırlatıcıları da destekliyor, böylece egzersiz yaparken daha kullanışlı oluyor. 

 

HUAWEI WATCH 4 Serisi, kullanıcılara Standart Mod yetenekleri ve Ultra Uzun Pil Ömrü Modu sağlayan Çift çekirdekli mimarisi 2.0 sayesinde, kullanıcı senaryolarına göre uygulamaları çalıştırmak için en uygun işlemciyi otomatik programlayabiliyor. Çift mod özelliklerine sahip HUAWEI WATCH 4 Pro ve HUAWEI WATCH 4, Standart Mod ile tipik kullanım senaryoları altında sırasıyla 4,5 gün ve 3 gün pil ömrü sunuyor. Uzun süreli kullanım için kullanıcılar, HUAWEI WATCH 4 Pro ve HUAWEI WATCH 4 için sırasıyla 21 gün ve 14 güne kadar pil ömrü sağlayan Ultra Uzun Pil Ömrü Moduna geçebilirler. Bu modda, kullanıcı deneyiminden ödün verilmez ve kullanıcılar spor modu ve sağlık izleme gibi özelliklerden tam olarak yararlanmaya devam eder. HUAWEI WATCH 4 Serisi, pil bittiğinde hızlı ve rahat bir şarj deneyimi için HUAWEI WATCH Wireless SuperCharge özellikleriyle birlikte geliyor. Sadece 15 dakikalık kısa bir şarj, kullanıcılara tam bir günlük kullanım sağlıyor.

 

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro saatlerin fiyatları, model ve tercih edilen kayış stiline göre 13.499 TL ve 18.499 TL aralığında değişiyor. Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunulan yeni akıllı saatlerin yanında 500 TL sepet indirimi, 1.699 TL değerinde Huawei FreeBuds 5i ve AWATCH4600HW kupon kodu ile 600 TL daha indirim sağlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni