Her bütçeye uygun teknolojik ve uzun ömürlü yeni yıl hediyeleri

Philips TV & Sound, teknoloji meraklıları için yeni yılda birbirinden renkli hediye alternatifleri sunuyor. 

Philips TV & Sound, yılı bitirmeye yaklaştığımız şu günlerde teknolojiseverler ve evlerine yeni enerji katmak isteyenler için rengarenk hediye alternatifleri sunuyor. Görüntü ve ses sisteminde uzman marka; her bütçeye uyacak farklı hediye önerileriyle, sevdiklerine uzun yıllar kullanabileceği teknolojik ürünler satın almak isteyenler için birçok seçeneğe sahip.  

 

Philips The One 8507 

Paranızın karşılığını veren televizyon “The One her şeye sahip olan”

Philips 8507 televizyon; 3 taraflı Ambilight aydınlatma, P5 Perfect Görüntü İşleme Motoru, Dolby Vision ve Dolby Atmos sayesinde sinematik görüntü ve sesin yanında canlı HDR desteğiyle kusursuz bir görüntü kalitesi sunuyor. DTS Play-Fi tarafından desteklenen ürün, televizyonu evde uyumlu soundbarlara ve kablosuz hoparlörlere saniyeler içinde bağlıyor.

HDMI 2.1 ve VRR destekli Ambilight oyun modu, oyunseverlere hızlı tepki veren bir oyun deneyimi yaşatıyor. 4K akıllı TV’nin neredeyse çerçevesiz ekranı da her mekana uyum sağlıyor. 8507, kişiselleştirilebilen ana ekran özelliğiyle filmlerin ve favori programların kolayca başlatılıp kalındığı yerden devam edilmesine olanak sağlıyor.

Philips 8507 model televizyon 50, 58 ve 65 inç seçenekleriyle satılıyor.

 

Philips 8007 4K LED UHD Android TV

8007’de bulunan Dolby Vision ve Dolby Atmos sayesinde ses efektleri izleyicinin etrafındaymış gibi deneyimleniyor

Philips Pixel Precise Ultra HD motoru; görüntü kalitesini optimize ederek net görüntüler, zengin renkler ve akıcı hareketler sunuyor. 

Philips 8007 model televizyon; 43, 50, 55, 65, 70, 75 seçenekleriyle satılıyor.

 

Philips True Wireless(TWS) kulak içi bluetooth kulaklık modelleri 

  • Kolay taşınan Philips TAT1207 

Kulak kanallarına tam oturan ve yalıtımıyla dış sesi azaltan bluetooth kulaklık, kullanıcısının hem ritmi hem şarkı sözünü çok net duymasını sağlıyor. Üç farklı boyda, değiştirilebilir, silikon kulaklık uçlarıyla; farklı boyda kulak ölçülerine tam uyum sağlıyor. Küçük boyda, kolay taşınabilen küçük şarj kılıfı, IPX4 su sıçrama ve tere dayanıklılık özelliklerine ek olarak 18 saate kadar oynatma süresi sunuyor. Kulaklık dört farklı renkte (sarı, beyaz, mavi ve siyah) raflarda yer alıyor. 

Ürün Tavsiye edilen satış fiyatı: 699 TL

 

  • Her zaman yola çıkmaya hazır TAT2206 

En dar kesim kot pantolonun bile cebine rahatça sığan şarj kutusu; su sıçrama ve tere dayanıklılık, mükemmel ses ve toplamda 18 saate kadar çalma süresi sunuyor. 3. nesil USB girişiyle 2 saatte tamamen şarj edilebilen kutusu, kulak kanalına güvenli bir şekilde oturarak mükemmel uyumuyla dış sesi azaltan ‘hokey sopası’ şeklinde formu ve yumuşak, değiştirilebilir silikon kulaklık uçları kullanıcısına konforlu kullanım deneyimi yaşatıyor. Kulaklık dört farklı renkte (pembe, beyaz, yeşil, siyah) raflarda yer alıyor. 

Ürün Tavsiye edilen satış fiyatı: 799 TL

 

  • Süper ince kutulu TAT2236

Uçlarının kulak kanalında yarattığı hissi sevmeyenler için kulağın dışına mükemmel şekilde oturan TAT2236, oldukça küçük bir şarj kutusuna sahip. IPX4 su sıçramasına ve tere dayanıklı özellikleri sayesinde her hava koşulunda kusursuz bir ses deneyimi sunuyor. Toplamda 18 saate kadar çalma süresi sunan kulaklık, 15 dakikalık şarj süresiyle ekstra 1 saat çalma süresi sunuyor. Model dört farklı renkte (pembe, yeşil, beyaz, siyah) raflarda yer alıyor. 

Ürün Tavsiye edilen satış fiyatı: 799 TL

 

Philips TAH4205 Model Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık 

Kulaklıkta bulunan bas artırma düğmesiyle kullanıcıya istediğinde bası artırma imkanı sunan kulak üstü kulaklık, 29 saate kadar çalma süresi ve hızlı şarj özelliği sayesinde müzik keyfini artırıyor. Mavi, siyah, kırmızı, beyaz renk alternatifleriyle raflarda yer alan model; arkası kapalı tasarımı sayesinde mükemmel ses yalıtımı da sunuyor. Hafif, ayarlanabilir yastıklı kafa bandı, neredeyse varlığını unutturacak kadar hafif. Düz katlanabilen tasarım sayesinde kolay saklama ve çok işlevli düğme yardımıyla müziği ve aramaları kolayca kontrol etme imkanı sunuyor. 

Ürün Tavsiye edilen satış fiyatı: 899 TL

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni