Eylül’de Cinemaximum’da Eğlenceye Dikey Geçiş

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, tatilin sona erdiği okullara dönüş döneminin başladığı eylül ayında sinemaseverleri salonlara davet ediyor. Eylül ayı boyunca devam edecek “Eylül’de Cinemaximum'da Eğlenceye Dikey Geçiş” kampanyası kapsamında indirimli fiyatlar ve sürpriz hediyeler sinemaseverlerle buluşuyor. 

 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, okullara dönüş döneminde de sinemaseverleri memnun etmeye devam ediyor. Eylül ayı boyunca devam edecek “Eylül’de Cinemaximum'da Eğlenceye Dikey Geçiş” kampanyası kapsamında sinemaseverler sinemaya, indirimli fiyatlara ve hediyelere doyacak. Eylül ayı boyunca ikinci kez vizyona girecek filmlerin 15 TL’ye izleyicilerle buluşacağı kampanyada, IMAX’te vizyona girecek filmler de Pazartesi ve Çarşamba olan halk günlerinde indirimli fiyatlarla izlenebilecek. 

 

Eylül kampanyası sadece filmlerdeki indirimli fiyatlarla da sınırlı kalmayacak. Cinemaximum’dan bilet alan sinemaseverler,  D&R’dan yapacakları 300 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL indirim kazanacak. D&R’dan alışveriş yapan D&R müşterileri de Cinemaximum’da patlamış mısırlarda yüzde 20 indirim kazanacak. Ayrıca eylül ayı boyunca içeriğinde orta boy mısır ve Haribo olan Back to School menüsü sadece 48 TL’ye çocuklarla buluşacak. Sınıf annelerini de düşünen Cinemaximum, eylül ayı boyunca sinema salonlarına gelen sınıf annelerine çay veya kahve hediye ederken, orta boy mısırı da yüzde 20 indirimli fiyatla satışa çıkartacak. Festival eğlencesinin bir diğer aktivitesi de sürpriz hediyeleri sinemaseverlerle buluşturan çarkıfelekler olacak. Sinemaseverler seçili 30 lokasyonda yer alan çarkıfelekte çarkı çevirerek hediye kazanabilecek. 

 

Yeniden izlenmek istenen filmler eylül ayında Cinemaximum’da

Kampanya kapsamında eylül ayı boyunca ikinci kez vizyona girecek 8 farklı film 15 TL’ye izleyicilerle buluşacak. Eylül’ün ilk haftasında Top Gun Maverick ve Süper Yetenek 2 (Rock Dog 2) tekrar vizyona girerken, ikinci haftasında Jurassic World: Hakimiyet (Jurassic World: Dominion) ve Asi Prenses (Pil's Adventures) izleyicilerle buluşacak. Daha sonra Moonfall ve Karlar Kralı Norm 2 (Norm of the North: King Sized Adventure) sinema salonlarında yerini alırken eylülün son haftası Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) ve Hopper ve Çılgın Çetesi: Büyük Macera yeniden vizyona girecek. IMAX sinema salonlarında da Acil İniş (Emergency Declaration), Dragon Ball Super: Super Hero ve Avatar izleyicilerle buluşacak. “Eylül’de Cinemaximum’da Eğlenceye Dikey Geçiş” kampanyası hakkında detaylı bilgiye web sitesinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni