“Disney+ Day” Tüm Dünyada Heyecan Verici Yepyeni İçerikler ve Fırsatlarla Kutlanıyor

“Mike”, “Pinokyo”, “Wedding Season”, “Arabalar Yollarda”, “Bertie Gregory ile Epik Maceralar” ve “Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return” prömiyerleri 8 Eylül günü Disney+ Day kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilecek. Bu özel günde Disney+’a üye olmak isteyenleri de özel bir teklif bekliyor. 

 

Dünya çapında 8 Eylül günü kutlanacak Disney+ Day, pek çok içeriğin prömiyerine ev sahipliği yapacak. Üyeler, heyecan verici yepyeni içeriklerin ve çeşitli fırsatların keyfini çıkarırken henüz üye olmayanlar ise yeni bir teklif ile Disney+’ı daha da avantajlı bir fiyat ile deneyimleme şansını elde edecekler. Disney+ Day özelinde sunulan bu avantajlarla herkes bu özel günün coşkusunu daha çok hissedecek.

Gösterime girecek yeni yapımlar arasında “Mike”, “Pinokyo”, “Wedding Season”, “Arabalar Yollarda”, “Bertie Gregory ile Epik Maceralar” ve Star Wars hayranlarının heyecanla beklediği “Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return” belgeseli yer alıyor. 

Disney+ üyeleri ayrıca, Disney Tema Parklarına erken giriş imkanı, karakter buluşmaları, fotoğraf fırsatları, özel ikramlar ve hediyeler, sosyal medyada dijital fotoğraf aktivasyonları, Disney+ Day özelinde çıkarılan yeni lisanslı ürünler gibi birçok keyifli fırsat ile festival tadında bir eğlenceye dahil olacaklar.

Disney+ Day Prömiyerleri:

“Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return”

Tüm dünyada heyecanla beklenen bu özel belgesel yapım, efsane Star Wars karakterleri Obi-Wan Kenobi ve Anakin Skywalker’ı tekrar ekrana taşırken, muhteşem oyunculuklarıyla Ewan McGregor ve Hayden Christensen’ı yıllar sonra rollerine dönüşlerini izleme zevkini yaşatıyor. Destansı bir hikaye yaratırken, ekibe ve oyunculara liderlik eden yönetmen Deborah Chow’un kendi yorumu olan bu yapımda sevilen Star Wars karakterleri yeniden hayat buluyor; seri boyunca süren efsanede, kötüler ve yeni kahramanlar çarpıcı bir biçimde birbirine bağlanıyor. 

 

“Pinokyo”

Oscar ödüllü Robert Zemeckis, gerçek bir çocuk olmak için heyecan verici bir maceraya atılan tahta bir kuklanın sevilen hikayesini, biraz daha aksiyon eklediği farklı ve canlı bir anlatımla izleyicilerle buluşturuyor. Tom Hanks, Pinokyo’yu (Benjamin Evan Ainsworth) kendi oğlu gibi inşa eden ve tedavi eden ahşap oymacısı Geppetto rolünde. Joseph Gordon-Levitt, Pinokyo'nun "vicdanı" kadar ona rehberlik eden Jiminy Cricket; Oscar Ödülü® adayı Cynthia Erivo, Mavi Peri; Keegan-Michael Key "Dürüst" John; Oscar Ödülü® adayı Lorraine Bracco, yeni bir karakter olan Martı Sofia; Luke Evans ise faytoncu rolünde.

 

“Arabalar Yollarda”

Seri, Şimşek McQueen (seslendiren Owen Wilson) ve en iyi arkadaşı Mater’ın (seslendiren Larry the Cable Guy) kız kardeşiyle buluşmak için Radiator Springs'ten doğuya doğru bir kros yolculuğuna çıkmalarıyla başlıyor. Yol boyunca kendini maceradan maceraya sürükleyen her bir durak, yol kenarındaki çılgın cazibe merkezleri ve renkli yeni karakterlerle dolu. “Arabalar Yollarda”nın yapımcılığını Marc Sondheimer üstleniyor. Dizinin bölümleri Steve Purcell (Bölüm 1, 2, 8), Bobby Podesta (Bölüm 5, 6, 9) ve Brian Fee (Bölüm 3, 4, 7) tarafından yönetiliyor. Dokuz bölümün tamamının müzikleri ise müzisyen Jake Monaco’ya ait.

 

“Bertie Gregory ile Epik Maceralar”

Yeni nesil hevesli maceracıların ve doğa tarihi film yapımcılarının yüzü olan 29 yaşındaki National Geographic Kaşifi Bertie Gregory, izleyicileri vahşi dünyanın en muhteşem ve gizli köşelerine destansı bir yolculuğa çıkarıyor. National Geographic'in öncü film teknolojisine sahip orijinal Disney+ belgesel serisi “Bertie Gregory ile Epik Maceralar”, gerçek hayattan olağanüstü hayvan hikayeleri ile geleneksel doğa tarihi programı kalıplarını kırarak izleyiciyi büyülüyor. Seri boyunca, BAFTA Ödüllü karizmatik görüntü yönetmeni, ikonik canlıların anlatılmamış hikayelerini yakalamak için gezegenin en zorlu ortamlarında yaşıyor ve kendisini hayvanların hayatlarına kaptırıyor. Bu sezon, Bertie'nin şimdiye kadar filme alınan en büyük balina toplanmasını görmek için Antarktika'nın buzlu dünyalarına göğüs gerdiğini ve Zambiya'da bufalo avlayan aslanlarla yüz yüze geldiğini göreceğiz. Bu çok parçalı macera dizisinde izleyiciler, dünyanın büyük zorluklarla karşı karşıya olduğu bir zamanda doğal dünyanın tüm çıplaklığıyla sergilendiği iddialı bir yolculuğa çıkarılıyor.

 

“Wedding Season” 

Umutsuz romantik Stefan, bir emlak zengininin oğluyla nişanlı olan karizmatik Katie ile tanışır ve düğün esnasında fırtınalı bir ilişki yaşamaya başlarlar. Kısa bir süre sonra Katie’nin şok edici bir suçun baş şüphelisi olmasıyla birlikte kanundan kaçmaya başlarlar. Adlarını temize çıkarmaya çalışırken bir yandan da polisi, organize suçluları ve birbirlerine olan karmaşık duygularını savuşturmaya çalışırlar.

 

“Mike”

8 bölümlük mini seri, Mike Tyson'ın boks kariyeri ve kişisel hayatındaki çalkantılı iniş çıkışları keşfe çıkarıyor. Yapımda Tyson’ın dünya çapında sevilen bir sporcu olmasından, dışlanan ve aşağılanan sıradan bir birey haline gelmesine ve ardından tekrar geri dönüşüne odaklanılıyor. Mike Tyson’ı objektife alan dizi, ABD’de sınıf ayrımı, ırkçılık, şöhret ve medyanın gücü, kadın düşmanlığı, servet paylaşımı, Amerikan Rüyasının vaadi ve nihayetinde Mike’ın hikayesini şekillendirmedeki kendi rolümüzü irdeliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni