Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

 Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, sinemaseverleri 2 Eylül Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Hazine Avcısının Maceraları Zümrüt Tablet, Canavar, Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, Davet, Yalancı Şahit, Sanrı, Sekiz Sıfır ve Bıçağın İki Yüzü adlı filmler sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor. 

 

Pek çok filmi dünyayla aynı anda beyazperdeye taşıyan Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden korkuya, animasyondan aksiyona merakla beklenen yapımların vizyonda olacağı cuma günü, sinemaseverler farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet, Canavar (Beast), Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, Davet, Yalancı Şahit, Sanrı, Sekiz Sıfır ve Bıçağın İki Yüzü filmlerinin vizyona gireceği 2 Eylül Cuma gününe ait vizyon programı ve detayları cinemaximum üzerinden takip edilebiliyor.

 

2 Eylül Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

  • Çocuklar kadar büyüklerin de keyifle izleyeceği Hazine Avcısının Maceraları ve Zümrüt Tablet, nadir bulunan bir lahiti yanlışlıkla tahrip eden Tad’in aksiyon dolu macerasını anlatıyor. Arkadaşlarının hayatını tehlikeye sokan TadZümrüt Tablet’in lanetine son vermenin bir yolunu bulmak için dünyanın uzak köşelerine seyahat ediyor.
  • Her anı gerilim dolu Canavar, bir baba ve iki genç kızının birlikte gittikleri Güney Afrika'da kaçak avcıların elinden kurtulan bir aslanın av bölgesinde kalmalarıyla başlayan hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.
  • Jon Watts’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam'ın, bu konuda Doktor Strange'den yardım istemesiyle gelişen çetrefilli olayları konu alıyor. Filmde kahramanımız sıradan hayat ile süper kahraman yaşamının riskleri arasında gidip geliyor.
  • Vizyonun iddialı korku filmlerinden Davet, sinemaseverleri adeta koltuklarına çiviliyor. Film, bildiği başka bir akrabası olmayan Evie, yaptırdığı DNA test sonucunda bir kuzeni olduğunu keşfeder. Ardından da varlığını yeni öğrendiği ailesi tarafından İngiliz kırsalında gerçekleşecek gösterişli bir düğüne davet edilir. Ancak bu davet hayatta kalma mücadelesine dönüşür.
  • Başrollerini Algı Eke ve İnan Ulaş Torun’un paylaştığı Yalancı Şahit, yalancı şahitlik yapan Ali Cengiz Dönmez’in hayatının aşkını ve mafya arasında kalarak yaşadığı olayları anlatıyor.
  • Onur Bilgin’in yönettiği korku filmi Sanrı, maddi sıkıntılar yaşayan Yasemin’in yatılı bakıcı olarak girdiği evde garip doğa üstü olaylara şahit olmaya başlaması ve geceleri gördüğü kabuslarla yaşadığı zorlu anları konu ediniyor.
  • Türk futbolunun eğlenceli, düşündürücü ve sürükleyici bir hicvi olan Sekiz Sıfır, Türk Milli Futbol Takımı’nın 8-0’lık yenilgiye uğradığı İngiltere maçını anlatıyor. Uğur Güzel'in yönetmenliği yaptığı filmin oyuncuları arasında Arif Sevimli, Mustafa Yavuz, Aydoğan Temel, Mustafa Ak, Zeki Yılmaz gibi isimler yer alıyor.
  • 72. Uluslararası Berlin Film Festivali’nde Claire Denis’e En İyi Yönetmen dalında Altın Ayı getiren Bıçağın İki Yüzü’nün başrollerinde Juliette Binoche ve Vincent Lindon yer alıyor. Film, birbirlerini seven, yıllardır beraber yaşayan Sarah ve Jean’in bir sabah Sarah’ın eski sevgilisi François’in tekrar hayatlarına girmesiyle başlayan öyküsünü anlatıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni