Bayramın tadı Monster Pusat aksesuarlarıyla çıkıyor

Profesyonel kullanıcıların ve oyun severlerin vazgeçilmez markası Monster Notebook, bayrama özel indirim fırsatları sunuyor. Seçili mouse, şarj kablosu, kablosuz kulaklık, webcam ve oyuncu monitörü gibi ürünlerde geçerli olan indirimler; 30 Nisan 2023’e kadar Monster Notebook mağazaları ve monsternotebook.com.tr’de.

Monster Notebook, bayram kampanyası kapsamında seçili Pusat aksesuarlarında geçerli olan bayram indirimlerini duyurdu. 18 – 30 Nisan 2023 tarihleri arasında devam edecek olan bayram kampanyası kapsamında, ergonomik ve kablosuz mouse’lar, gelişmiş gürültü engelleyici özelliği bulunan kablosuz kulaklık, Full HD webcam, hızlı şarj ve veri transferi sunan kablo ve oyun severler için özel olarak tasarlanmış yüksek performanslı oyuncu monitörüne indirimli fiyatlarla sahip olmak mümkün oluyor. Bayram kampanyasına özel fiyatlarla seçili Pusat ekipmanları ve Aryond oyuncu monitörü, Monster Notebook mağazaları ve monsternotebook.com.tr’de.

Görüş alanı genişleten benzersiz monitör

Aryond A32 V1.2 165Hz Curved Gaming Monitör; 32” çerçevesiz kavisli geniş ekranı, 165 Hz ekran yenileme hızı ve 1ms tepki süresiyle oyunlarda üstün görüntü performansı sağlıyor. 2560×1440 QHD çözünürlüğe ve 3000:1 kontrast değerine sahip Aryond A32 V1.2 oyuncu monitörü; yanlara 30 derece, öne 5, arkaya 20 ve 9 cm yukarı ve aşağıya hareket edebiliyor. Aryond A32 V1.2 oyuncu monitörü; AMD FreeSync ve NVIDIA G-Sync teknolojileri sayesinde yırtılmayan, gecikmeyen ve kaymayan görsel bir deneyim sunuyor.

Tek şarj ile 55 saatlik kullanım deneyimi

İş dünyası profesyonellerine yönelik tasarlanan Pusat Business Pro Kablosuz Mouse, ergonomik tasarım ve 75 gramlık bir hafiflik sunuyor. Tek şarjda 55 saatlik kesintisiz kullanım süresi sunan ve sessiz tuşlarıyla beğeni toplayan Pusat Business Pro Kablosuz Mouse, aynı anda iki cihaza bağlanma özelliğiyle iş süreçlerini hızlandırıyor. Pusat Business Pro Kablosuz Mouse, siyah ve rose gold renk seçenekleriyle geliyor.

Gürültüleri hayatınızdan çıkarın 

Pusat Wave ANC Bluetooth Headset; aktif gürültü engelleme özelliğiyle sadece müziğe, derslere ya da toplantılara odaklanılmasını sağlıyor. Gürültü engelleme özelliği açıkken 35 saat, kapalıyken 60 saat boyunca kesintisiz kullanım imkanı sunan Pusat Wave ANC Bluetooth Headset; 10 metre Bluetooth kullanım mesafesine sahip.

Toplantılarda odak noktası olmanın yolu 

Pusat 1080p Full HD Webcam, yayınlarda ve görüntülü toplantılarda 1920x1080p çözünürlük ve otomatik odak modu sunuyor. Pusat Webcam, 76 derece ayarlanabilir geniş açılı merceği sayesinde görüş alanını değiştirme imkanı sunarken, 20 mm odaklama aralığıyla hareket halinde veya loş bir ortamdayken bile net bir görüntü kalitesi vadediyor.

Hayatı kolaylaştıran ürün: Pusat Type-C to Lightning 30W PD Hızlı Şarj Kablosu  

Pusat Type-C to Lightning 30W PD Hızlı Şarj Kablosu, alüminyum kablosu ve Apple MFI lisansıyla birlikte uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunuyor. 1,2 metrelik uzunluğu, örgülü ve bükmeye dayanıklı yapısı ve 30W hızlı şarj desteğiyle Pusat Type-C to Lightning 30W PD Hızlı Şarj Kablosu; şarj için beklenilen süreleri kısaltıp yaratıcılığa ayırılabilecek zamanı artırıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni