Ayvalık Engelliler Şenliği kamp ateşiyle sona erdi

28. 29. ve 30’uncusu bir arada düzenlenen Ayvalık Engelliler Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri Sarımsaklı Pazaryeri’nde yapılan eğlenceli etkinliklerle ve ardından sahilde yakılan kamp ateşiyle noktalandı.

 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen Ayvalık’ın özel misafirleri, 30 yıldır olduğu gibi bu yıl da Ayvalık’a renk kattı.

 

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in kentte yapılmasından çok mutluluk duyduğunu ifade ettiği Engelliler Şenliği’nin final gecesi Sarımsaklı Plajları’nda bulunan yakılan geleneksel kamp ateşiyle sona erdi.

 

Şenliğin son gecesinde; Sarımsaklı Pazaryeri’ndeki etkinliklerin ardından, sahilde yakılan ateşin etrafında toplanan konuk engelliler ve aileleri şarkılar türküler söyleyerek gönüllerince eğlendiler.

 

 Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; “Bu yıl 28. 29. ve 30’uncusu bir arada düzenlenen Engelliler Şenliği 30 yıldır olduğu gibi bu yıl da Ayvalık’a renk kattı. Kentte 6 gün boyunca misafirimiz olan Türkiye’nin dört bir yanından gelen 700’e yakın engelli bireylerimiz ve aileleri hem tatillerini yaptılar hem de engelliler şenliğinde gönüllerince eğlendiler. Özel bireylerimizin normal bireylerden farklı olmadığını kanıtlamak, onları şenlik kapsamındaki etkinlikler vasıtasıyla topluma entegre olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz ve bu konuda başarılı olduğumuzu bir kez daha görüyor ve kanıtlamış oluyoruz. Şahsım ve Ayvalık halkı adına şunu söyleyebilirim; Biz onların daima yanındayız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni