Apex Legends – Sun Squad Collection Event

Şortlarınızı ve parmak arası terliklerinizi hazırlayın; EA ve Respawn, Apex Legends’ta yaz sezonunu erken açıyor! 28 Mart – 11 Nisan tarihleri arasında erişilebilecek olan Sun Squad Collection etkinliği ile birlikte ¨Heatwave¨ modu, süreli kozmetikler ve daha fazlası oyuna ekleniyor.
 

14 Şubat’ta yayınlanan 16. sezonu Revelry ile dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Apex Legends’ta yenilikler bitmiyor! 28 Mart – 11 Nisan tarihleri arasında, sınırlı süreliğine erişilebilecek olan Sun Squad Collection etkinliği, Heatvawe modu başta olmak üzere birçok ilginç yenilik içeriyor.

Etkinlikle gelen içerikler şunlar:

  • Heatvawe Modu: Bu geçici modda oyuncuların fazladan güneş kremine ihtiyaçları olacak! gibi görünüyor (!). Zaman zaman meydana gelecek olan sıcak hava dalgalanmaları, açık havadaki oyunculara zarar verecek; hayatta kalmak istiyorsanız kapalı bir mekan bulmanız ya ısı kalkanlarıyla kendinizi korumanız gerekecek. Eğer bunların hiçbirini yapamazsanız, güneşin zararlı ışınlarının yarattığı etkiyi azaltmak için kaymayı veya güneş gözlüğü takmayı deneyebilirsiniz.
     
  • Hawai Gömlekleri ve Scuba Ekipmanları: 24 adet süreli kozmetik ürün; Ash, Mirage, Fuse ve daha fazla şampiyon için kullanılabilir olacak.
     
  • Ash için Açılabilir Öğeler: Oyuncular, etkinliğin ¨ödül ilerlemesi¨ ile daha fazla ek öğe kazanma şansı yakalayacaklar. 11 Nisan’dan önce 24 kozmetiğin tamamının kilidini açmayı başaran oyuncular, Ash’in ¨Strongest Link¨ Heirloom’una sahip olabilecekler.

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, EA Uygulaması ve Steam için yayınlanan Apex Legends: Revelry hakkında daha fazla bilgi edinmek için oyunun Twitter, Instagram, YouTube’daki resmi hesaplarını veya resmi web sitesini takip edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni