Zabıta Teşkilatı’nın 196. Yıl Dönümü Kutlandı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, vatandaşları için canla başla çalışan Zabıta Ekibinin, Zabıta Haftasını kutladı. Mustafakemalpaşa Belediyesi hizmet binası önünden başlayan kortej yürüyüşü ile devam eden program Cumhurluk Alanında düzenlenen çelenk sunma töreni ile son buldu.
 

Zabıta Haftası nedeniyle ekibiyle birlikte kahvaltı programı düzenleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar ‘’ Bu gün 196. Yılını kutlayan zabıta teşkilatımız her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışma esasına göre görevini sürdürmektedir. Zabıta Teşkilatımız vatandaşımızın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir.’’ Dedi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın ilçenin gören gözü, işiten kulağı diye bahsettiği Zabıta Teşkilatı, tören sonunda tüm ilçe halkına karanfil dağıtarak ilçe halkının yüzünde ufak bir tebessüm oluşturdu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni