Yüce Atamıza Sözümüzdür

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84'üncü yılında özlem ve minnetle anıldı. EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer de yayınladığı mesajla, “Yüce Atamızı ölüm yıl dönümünde saygı ve şükranla anıyoruz” ifadelerine yer verdi. Yelkenbiçer’in mesajı şu şekilde: “Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84'üncü yılında saygı ve şükranla anıyorum. Atatürk'ün nesiller boyu süregelen bağımsızlık, demokrasi ve çağdaşlık vurgusu hepimizin yol göstericisi olmuştur. Bize miras bıraktığı Cumhuriyeti, muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için üretmeye ve ihracat yapmaya devam edeceğiz.”

 

Atatürk’ün Dünyaya gelmiş ender ve eşsiz komutan ve liderlerden olduğuna dikkat çeken Yelkenbiçer, Atatürk'ün Türk milletinin gönlünde ebediyen yaşayacağını vurgulayarak, "Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı mücadele, ortaya koyduğu vizyon çağları aşan bir dünya görüşü içermekte. Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkarak ülkemizi uygarlık ve gelişmişlik yarışında en üst seviyeye çıkarmak için yorulmadan çalışacağız. İş dünyasının temsilcileri olarak Atamıza sözümüzdür" dedi.

 

Düşmanlara karşı memleketin bütün güçlerini birleştirmeyi başaran, bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk'ün izinden ayrılmayacaklarını ifade eden Yelkenbiçer, "Biz de bizden sonraki nesiller de ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Türk iş dünyası olarak, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurgularken Büyük Atatürk'ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz" dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni