Vatandaş talep ediyor, Yol Bakım Timi yapıyor

Büyükşehir Yol Bakım Timi, vatandaşlardan 153 Çağrı Merkezi aracılığıyla gelen taleplere hızlı bir şekilde cevap vererek, bakım ve onarım yapıyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, asfaltlamaya uygun yağışsız yaz mevsimini değerlendirerek yoğun bir tempoyla kent genelindeki bozulma meydana gelen asfalt yolların onarımını yapıyor. Kent genelinde birçok farklı noktada sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar bakım, onarım ve yapım çalışmalarını sürdüren Yol Bakım Timi, yollarda ve kaldırımlarda bozuk asfalt ve çukur bırakmıyor.

 

HIZLI MÜDAHALE

Yollarda ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalar, çukurlar, deformasyonların yaya ve araçlara olası bir zarar vererek kazalara sebebiyet vermemesi için hızlı bir şekilde talep edilen noktaya ulaşan Yol Bakım Timi, trafiği de aksatmadan onarım çalışmasını kısa bir süre içerisinde tamamlıyor.

 

BİRÇOK FARKLI NOKTADA ONARIM

Ana cadde, bulvar ve köy yollarında parke, bordür, beton gibi yolların yapımı ve tamiratı, yol üzerindeki altyapı, baca ve ızgara kapaklarının bakım onarımları, demir yaya korkuluklarının boyanması ve her türlü yol bakım onarım ve yapım çalışmaları Yol Bakım Timi tarafından yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, İzmit Ömer Türkçakal Bulvarında altyapı çalışmaları sebebiyle bozulan yolda asfaltlama yaptı. Kartepe Derbent merkez ve Ahmet Lütfü Arat Bulvarı, Kandıra Kubuzlu yolu, Çayırova 23 Nisan ve Fatih Caddesinde bozuk asfalt ve kaldırım onarımı çalışması yapan ekipler, KOÜ Umuttepe Hastanesi otobüs durakları önünde bulunan yağmur suyu mazgalında onarım yaptı.

 

VATANDAŞ TALEPLERİ

Yol Bakım Timi, ana arterlerde, cadde ve bulvarlarda, köy yollarında veya kaldırımlarda oluşan bozulma ve aşınmalara 153 Çağrı Merkezine vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler, Büyükşehir Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin tespitleri sonrası müdahale ediyor. Vatandaşın talep ve şikâyetlerine hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanarak çözüm üretiliyor, talebin mevcut durumu ve ilerleyişi ile ilgili vatandaşa bilgi aktarılıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni