Üstyapı Yol Bakım Timinden sorulur

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi günlük muhtelif 20 noktada yol ve kaldırımlarda bakım ve onarım gibi üstyapı çalışmaları yapıyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, kent genelinde günlük muhtelif 20 noktada üstyapı bakım ve onarım çalışması yapıyor. Trafiğin aksatılmaması için gece geç saatlerde de çalışma yürüten Yol Bakım Timi; İzmit Malta Mahallesi Özgürlük Caddesi, Piotr Wilcynskl Bulvarı’nda, Salim Dervişoğlu Caddesinde asfaltlama çalışması yaptı. İzmit Gazi Erdoğan Gürkan Caddesinde de eski ve bozulma meydana gelen asfaltı trimer kazısıyla söken ekipler, caddeye yeni asfalt serimini gece geç saatlerde yaptı.

 

İHTİYAÇ DUYULAN HER NOKTADA

Kent genelinde yollarda, kaldırımlarda bozulma ve aşınmalara hızlı bir şekilde müdahale ederek bakım ve onarımlarını yapan Yol Bakım Timi, İzmit Devlet Hastanesine ulaşımın sağlandığı yol üzerindeki Gazanfer Bilge Bulvarı’nın korkuluklarını boyadı. Gölcük Fahri Korutürk Caddesinde ve Karamürsel Dereköy’de, Gebze Cumaköy mahallesinde de asfaltlama çalışmaları yapıldı.

 

153 ÇAĞRI MERKEZİNE GELEN TALEPLER

Yollarda ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalar, çukurlar, deformasyonlar yaya ve araçlara olası bir zarar vererek kazalara sebebiyet vermemesi için hızlı bir şekilde talep edilen noktaya ulaşan Yol Bakım Timi, trafiği de aksatmadan onarım çalışmasını kısa bir süre içerisinde tamamlayarak onarım çalışmasını tamamlıyor. 153 Çağrı Merkezine vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler, Büyükşehir Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin tespitleri sonrası müdahale ediyor. Vatandaşın talep ve şikâyetlerine hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanarak çözüm üretiliyor, talebin mevcut durumu ve ilerleyişi ile ilgili vatandaşa bilgi aktarılıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni