Torbalı heyetinden lidere ziyaret

Kurtuluşun 100.yılı etkinlikleri kapsamında ilçedeki muhtarlarla birlikte dün Anıtkabir’e giden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve beraberindeki heyet bugün TBMM’yi ziyaret etti.

 

Kurtuluşun 100.yılı etkinlikleri kapsamında ilçedeki muhtarlarla birlikte dün Anıtkabir’e giden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve beraberindeki heyet bugün TBMM’yi ziyaret etti. Burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuğu olan Torbalı heyeti, lideri Torbalı’ya davet etti. Torbalı’yı yakından takip ettiğini ve yapılan çalışmalardan dolayı belediyeyi kutladığını ifade eden CHP lideri, belediye ile koordineli çalıştıklarını ifade eden muhtarların daveti üzerine en kısa sürede Torbalı’da bir program gerçekleştirmek istediğini belirtti. Muhtarlar ve meclis üyeleriyle tek tek ilgilenip onların görüşlerini de dinleyen Kılıçdaroğlu, planlanan süreden çok daha fazla Torbalı heyeti ile vakit geçirdi.

 

BAŞKAN TEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Tekin’den Torbalı’da yapılan son çalışmalar hakkında da bilgi alan Kılıçdaroğlu’na sosyal medya hesaplarından teşekkür eden Başkan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Ankara ziyaretimiz kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun misafiri olduk. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında bizleri ağırlayan Sn. Genel Başkanımıza misafirperverliği, samimi sohbeti, yakın ilgi ve alakaları için şükranlarımı sunarım” notunu düştü.

 

SEYİT TORUN’DAN MUHTARLARA MÜJDE

 

Kılıçdaroğlu’yu ziyaret ettikten sonra heyet TBMM CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un konuğu oldu. Meclisteki bir toplantı salonunda muhtarlara önemli paylaşımlarda bulunan Torun, iktidara gelmeleri durumunda daha önce meclise sundukları ancak AK Parti ve MHP oylarıyla reddedilen 84 maddelik Muhtarlık Temel Kanunu yasallaştıracaklarını da müjdeledi. Burada karşılıklı  görüş alışverişler sonrasında Torun, Torbalı heyetiyle meclisin önünde toplu fotoğraf çekildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni