ORGÜDER Genel Kurulu’nda Muharrem Doğan tekrar Başkan seçildi

Organik Ürün Üreticileri ve Sanayicileri Derneği’nin (ORGÜDER) gerçekleştirilen Genel Kurulu neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine bir kez daha Muharrem Doğan seçildi. Orvital Organik Kurucu Ortağı olan ve son üç yıldır ORGÜDER’in Başkanlık görevini yürüten Muharrem Doğan, Genel Kurul’da gerçekleştirilen seçim sonucunda üç yıl daha Başkanlık görevini yürütecek.

 

Muharrem Doğan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alacağı ORGÜDER’de başkan yardımcılığı görevini Mehmet Necdet Kileci ve Sabriye Şen, yönetim kurulu üyesi olarak ise Rahmi Uğur Seyrek ve Ayhan Sümerli görev alacak.  

 

Tekrar Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Muharrem Doğan, “Organik ürün sektörünün gelişimi ve problemlerinin çözümü için çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemiz için çok önemli olduğunu düşündüğümüz organik sektörü; insanların sağlıklı beslenmesi gibi çok stratejik bir konuda faaliyet gösteriyor. Biz de bu amaca hizmet edecek doğru projelerle sektörümüzün gelişimi için çaba göstermeye devam edeceğiz. Beni bu göreve layık gören tüm ORGÜDER üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni